View Single Post
  #201 (permalink)  
Vechi 06 nov 2011, 17:20:47
lidiuta's Avatar
lidiuta lidiuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 05 iul 2010
Locaţie: Buzau, Romania
Dieta: alimentatie sanatoasa si miscare
Date: 167cm, 82.4kg
Mesaje: 11.668
Aprecieri acordate: 14.373
Am fost apreciat(a) de 13.775 ori in 7.872 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu...Alesiana

Buna,Alesiana!
As putea spune ca "beculetul" legat de stilul vegetarian mi s/a reaprins atunci cand am citit mesajul tau postat in urma cu ceva vreme,mesaj din care reiesea nu numai ca ai slabit sanatos/FELICITARI!/,ci ca te simti mult mai bine.
Ma bucur ca mi/ai scris si ca ai intrat in unele detalii.E fantastic ce relatezi,cu nodulul tiroidian,cu CM,cu starea ta per total.Nu am retinut insa cam cum mananci_de ex,ai renuntat definitiv si la lactate?;mananci numai fructe si legume,sau adaugi in meniul tau si seminte,cereale integrale,leguminoase?;peste mananci?;Cu alte cuvinte,cum arata o zi de meniu din noua ta viata?
Sunt cam multe intrebari,scuze!Insa m/ai ajuta si mai mult sa inteleg ca se poate trai si altfel decat cu carnita,si inca se traieste mai frumos si mai sanatos.
Eu am ceva probleme cu fierea in ultimul timp,maine merg la o ecografie si doctorul s/ar putea sa/mi prescrie abtinerea de la carne.O sa te tin la curent.
Iti doresc din toata inima o seara placuta,alaturi de familia ta!Si o saptamana frumoasa!Astept cu interes raspunsul tau,atunci cand vei avea putin timp sa/l scrii!Te imbratisez!
__________________
"Când sunt slab, atunci sunt tare".

14.01.22 84.7; 18.01 83.7 4.02 84.2
lidiuta, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.