View Single Post
  #202 (permalink)  
Vechi 15 feb 2010, 00:24:16
black23ro's Avatar
black23ro black23ro este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 11 feb 2010
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Dieta hipocalorica prin numararea caloriilor
Date: 160cm, 75kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Locul noilor venite

Citat:
Anterior postat de Oannna Vezi mesajul
Problema mea, adica temerile mele sunt ca voi slabi ff. greu acum ca am tinut atatea diete care au esuat si din cauza carora am ajuns la greutatea asta, si mai am inca o problema... nu stiu exact cat trebuie sa mananc, ca sa nu ma infometez si sa nu treaca de 1200 de calorii. Stiu, exista aici calculatorul, tot felul, dar inca n-am ajuns la faza in care stiu exact cum sa aflu cate calorii are chiar fiecare aliment pe care-l mananc si nici n-am ajuns sa am timp ptr asa ceva, sau nu timp, ca nu dureaza mult, rabdarea necesara, sau convingerea ca fac bine ce fac... nu stiu.. mi-e greu sa ma apuc sa calculez caloriile nu stiu cum sa rezolv asta.
In primul rand intr-o dieta incearca sa consumi mancaruri cat mai simple ... cu cat e mai procesata mancarea cu atat ingrasa mai mult ... mancarurile gen tocanita, ciorba... etc sunt bombe calorice... de ex. o portie de ciorba poate avea si 500cal/portie... asa ca rezuma-te la mancaruri cat mai minimaliste...si daca tot incepe postul sunt in supermarket-uri ft multe legume congelate la punga cu putine calorii ( ex. legumele mexicane au in jur de 40cal/100g... putin)... si daca vei tine post evita tot ce tine de soia... au multe calorii si ft putini nutrienti... pooop
black23ro, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1747 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1230 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 456 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]