View Single Post
  #2029 (permalink)  
Vechi 06 mar 2012, 23:54:03
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Aussie_girl e...HOTARATA..va pierde kilogramele in plus...

Citat:
Anterior postat de marilo Vezi mesajul
Bine te-am gasit Camy. Problema cu saua o am si eu desi credeam ca am pernuta de la natura si nu o sa ma doara ceva.. Da de unde!!! Se batuceste si se vindeca.
Sa te gandesti maine, cand vei manca tortulet si la mine. Mi-e o pofta de mor. Cred ca daca zilele viitoare imi iese in cale asa ceva nu pot sa rezist sau cred ca nu vreau sa rezist.
Sa-ti fie de bine ca intr-o ora de biciclit dintr-ala de zici tu, l-ai ars. Hai pa si mai vorbim.
oh Mari acum am vazut ca mi-ai scris. Da, am sa mananc pentru ca e o zi importanta pentru mine. Trece timpul asa de repede..Azi noapte inainte sa adorm m-am gandit la toti anii care au trecut..m-am gandit la noi doi cum eram acum 20 de ani..hehehe, chiar am sa incerc sa pun o poza maine..sa vedeti cum eram noi doi acum 20 de ani!! M-am gandit la realizari..m-am dat jos din pat in miezul noptii si m-am dus in camerele copiilor sa-i privesc!! Acum 20 de ani, imi doream o casnicie cuminte si 2 sau 3 copii. Stiam clar ca vreau mai mult de 1 copil, stiam clar ca vreau o casnicie pentru o viata si stiam ca el e omul meu. Veneam dintr-o familie care avusese luptele ei si imi doream total altceva decat vazusem acasa. Si bunul Dumnezeu mi-a ajutat, mi-a dat ce m-am rugat atat de mult sa am si pentru asta multumesc zilnic (sau ar trebui sa multumesc zilnic)...Oooff ce m-a prins melancolia... deci ce doream sa spun?!? ahh ca am sa mananc tort fara nici o problema maine..o bucata mare, maree!!

te pup Mari si multumesc mult de vizitele zilnice. Esti o scumpa!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].