View Single Post
  #204 (permalink)  
Vechi 27 sep 2010, 10:00:40
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 05

Citat:
Anterior postat de nicoleta100 Vezi mesajul
Noapte buna !!!
Sa visezi frumos!!!

Ms, Nico
Citat:
Anterior postat de danasonrisa Vezi mesajul
Multumesc draga mea. E asa de greu! Nu ai voie nimic nimic...offffffffffff. Borsul de tarate e permis? Imi place mult. Te pup!
Daa, e permis, dar are multi carbohidrati(de la tarata), asa ca poti ori sa-l bei asa, simplu, drept gustareOri normal, in ciorba, da sa fie de legume sau carne f slaba
Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Buna fetele mele dragi ! In sfarsit merge site sau nu a mers de la mine ! Nu mai conteaza acum ,va doresc o saptamana plina de reusite pe toate planurile !
Eu azi am fost foarte harnicuta ,am facut sport dimineata 50 de minute plus 10 pe aparat ,pe urma mi-am facut un iaurt cu visine ,mure si miere ,pe urma m-am apucat de calcat si acum am facut o pauza,trebuie sa merg si la piata ,sa fac si o salata de vinete...treaba multa cum imi place mie !
Va pupacesc dulce !
BUna , Fulg drag, ai inceput saptamana in viteza, eu sunt insa , ca aseara am venit la 2 acasaDa a meritatPup , o saptamana cat mai frumoasa!
Citat:
Anterior postat de nanei Vezi mesajul
Buna dimineata fetele!!Ce faceti?fulguta nici al mine nu a mers site-ul pana acum .va urez o sapt usoara si va pup dulce dulce
BUna, oana, imi pare rau sa aud ca ati avut probleme cu site-ulSper ca esti bine si nu ai racit dupa ploaia de ieriCe faci tu azi?cu greutatea cum mai stai?
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]