View Single Post
  #205 (permalink)  
Vechi 22 feb 2011, 20:29:24
danapop's Avatar
danapop danapop este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 feb 2011
Locaţie: tg mures, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Dieta personalizata dupa principii Monti
Date: 165cm, 79kg
Mesaje: 98
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (I)

Citat:
Anterior postat de Wildhoney Vezi mesajul
in ultima vreme daca tot am crescut minutele de sport m-am hotarat sa mananc carbohidrati cu ardere rapida (gen musli sau paine) doar dimineata , la pranz sa mananc carbohidrati cu ardere lenta (legume ) iar seara sa ii reduc la minim. Incerc si asa sa vad ce efect o sa aiba. Si inca ceva, azi am avut a 5-a zi consecutiva de sport, ar trebui sa fac o pauza? nu ma simt obosita, cheful imi lipseste
Cand m-am apucat eu de facut sport am tot cautat pe internet, cand ar fi mai bine sa fac sport, de cate ori pe saptamana dar nu am gasit un raspuns clar. In principiu am inteles ca trebuie macar o zi de pauza ca musculatura sa se relaxeze si ca nu trebuie sa treaca mai mult de 2 zile fara sport. Eu zic sa faci cum te simti tu bine.
danapop, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 923 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]