View Single Post
  #2051 (permalink)  
Vechi 04 mar 2012, 10:58:17
oanamagdalena's Avatar
oanamagdalena oanamagdalena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de Pasy Vezi mesajul
Buna dimineata tuturor
Ame, iti multumesc e o placere sa gatesc, am perioade cand o fac foarte des, ca acum si altele in care imi e prea lene pt asta
Pt ca de ziua lui iubi nu m-am simtit bine, am facut aseara un tort(zic eu bestial ) reteta e aici Tort raw cu migdale si crema de avocado acuma eu sper ca e de faza I, daca nu, Ame te rog da il muti la locul lui, merci am papat din el azi la gustare sper ca nu am facut o boroboata.
Meniul meu azi:
MD: deliciu cu pate raw de seminte, branzica de migdale si conopida, servite ca de obicei fara paine, si recunosc ca am papat si un pic de tort, arata prea bine.
G: un pic de tort
P:Supica de legume
G2: un pumn de alune
C: Inca nu stiu poate pate de seminte cu 2 ochiuri.
Va pup dulce si sa va bucurati de zilele de primavara
PS: Si mie imi e dor de Cristina(TinAlexa) sper sa ii mearga bine la curs. Spor si tie Ame la cursuri. Magda sper ca ai terminat cu bine inventarul.
Harnicuto!!!!
Da,s-a terminat cu bine!E cam neplacut ca suntem obligati sa luam parte la inventar...pentru ca asta inseamna o zi intreaga la munca si stat in frig in depozit(am inghetat rau de tot) pe timp de iarna,si murit de caldura pe timp de vara...Dar...asta e!Ne supunem regulilor si o data la 2 luni suportam o astfel de zi cu totii!Insa stii tu: totul e bine cand se termina cu bine si ne putem relua de a doua zi fiecare treburile obisnuite...
Răspuns cu citat