View Single Post
  #2066 (permalink)  
Vechi 26 iul 2011, 23:08:32
Lala26's Avatar
Lala26 Lala26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iul 2011
Locaţie: Rm Valcea, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Montignac
Date: 162cm, 55kg
Mesaje: 479
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Pe scurt povestea mea .[/QUOTE]

Deci asa sta treaba...am citit printre randuri faptul ca in urma cu ceva timp aveai mai multe kg, de aceea am intrebat.. prin ceva asemanator am trecut si eu..de cand ma stiu am fost plinuta, iar pe la 17 ani am facut sala...slabisem ceva, imi schimbasem alura, aratam ok.Nu slaba, in niciun caz, dar ok. Dupa sala m-am lasat in voia..mancarii, iar in toamna cand m-am intors la scoala aveam 67 de kg m-am ambitionat, am mai slabit...pana pe la 60-61-62...atunci am decis ca e cazul sa termin cu foametea de toate felurile si sa mananc sanatos (asta a fost anul trecut, dupa Paste) ..am tinut un fel de hipocalorica, a fost greutz pana am renuntat la dulciuri, nu am renuntat complet, dar oricum,..am reusit sa-mi pastrez obiceiul de a nu bea sucuri de orice fel si de a nu manca fast-food si cartofi prajiti. Stagnasem cand am intrat la facultate, ba chiar ma ingrasasem putin..aveam 54 de kg...si dupa 2 saptamani in Bucuresti, mai slabisem, eu aratam altfel dar cantarul arata 53 (sa nu uit, nu mancam dupa 6 iar cina mea consta intr-un baton fibrobar..in fiecare zi)M-am apucat si de aerobic, tae bo, role.... In orice caz, in sesiunea de iarna a inceput nebunia m-am ingrasat mult,nici nu stiu cat, mancam la dulciuri..of! tot ceea ce poftisem intr-un an intreg. Bine ca a trecut...stiu ca la un mom dat ma cantarisem si aveam vreo 58..si mi-am revenit pana la sesiunea de vara, cand am luat-o mai incet, mi-am 'controlat' excesele..si nu am patit ca prima data. Acum sincera sa fiu am scris 55 in jurnal cu aproximatie, nu m-am mai cantarit de f mult timp,ma obseda cantarul si de data asta nu vreau sa mai fac greseli... Oricum, stiu ca am slabit, masuratoarea mea este oglinda.si ochiul meu cel critic de viitor procuror..mai am 3-4 kg sa dau jos ca sa arat exact cum vreau..
In speranta ca nu v-am plictisit CHIAR atat de tare, imi inchei povestea..stiu ca este off-topic, dar ma bucur ca ai avut incredere si mi-ai spus-o pe a ta si...am vrut sa fiu sincera cu voi,din moment ce ati fost atat de dragute de cand am intrat in gasca. P,s: nu ma omorati ca am scris romane...
__________________
Punish the sin, but love the sinner
Lala26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1928 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]