View Single Post
  #2072 (permalink)  
Vechi 22 dec 2011, 16:21:09
Tina's Avatar
Tina Tina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul
Este incredibil. Nu stiu sa fi adunat vreodata atata frustrare ca in ultimele clipe! Am scris cel mai lung, cel mai rupt din suflet mesaj si... a disparut. Efectiv a disparut in... nicaieri. Iar eu nu ma mai simt in stare sa reiau nimic.

Rezumat tip telegrama:

Ma simt rau. Trebuie mers la doctori, nu merg. Visez la un an mai bun. Nu fac nimic in privinta asta. Ingrasat. Sila. 2 ani pe forum - 0 realizari.

Pentru cine mai intra in lumea mea si reuseste sa nu se deprime, felicitari si....

Sarbatori fericite, fara exces, dar si fara invinovatire. Sa nu uitam ca suntem oameni, iar pe langa ratiune... ne defineste si eroarea.

Va pup cu drag.

Diana, te salut cu drag!
Imi pare bine ca mai citesc vesti de la tine. Mergi la doctori sa verifici cum stai cu sanatatea, niciodata nu inutil demersul asta. Dincolo de doctori, dincolo de ce "recomadari" iti fac.. tu ofera-ti odihna. Ma refer la odihna care ti-a spus sa nu mai reiei mesajul. Pari obosita (cat poti parea din acest mesaj) si cred ca ai nevoie sa iti dai timp (oricat de ironic suna, oricat crezi ca l-ai irosit) Ia vezi cum e sa nu mai incerci nimic cu privire la dieta, ia incearca o abtinere moderata imbinata cu satisfactie. Lasa regulile in spate, fie ele de SB sau de tipul "1 ianuarie". Concentreaza-te pe odihna, nu te bloca in trecut, 2 ani pe forum - 0 rezultate acum, nu 0 rezultate per total. De ce 0? Doar pt. ca acum nu esti slaba? Doar pt. ca asta e un minus, fie si "minusul principal". Poate e timpul tau. E nevoie sa fie sa inveti mai mult decat diete. E nevoie sa te chinui sa te bucuri de viata ca si cum... (ai fi slaba) sau mai bine fara "ca si cum", caci si el implica un regret. Mai bine bucurie cat de mica de orice poti. De orice puteai.

Sarbatori fericite!
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2457 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1940 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]