View Single Post
  #20724 (permalink)  
Vechi 28 mar 2015, 08:59:30
Laura's Avatar
Laura Laura este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 aug 2009
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 36
Dieta: 1700 calorii
Date: 168cm, 59.9kg
Mesaje: 3.843
Aprecieri acordate: 2.890
Am fost apreciat(a) de 1.927 ori in 960 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Asa e si la noi Doruta. Cand ne prezentam la medc, de familie sau la urgenta, direct antibiotic. Ultimadata cand a fost Alisa racita, adica era gripa, m.am dus la medic si i.am spus cum s.a manifestat, si i.am spus ca deja ii dau multa vitamina C (catina si lamaie si suc stors acasa) si paracetamol, si a zis ca e binisor, dar mi.a prescris si antibiotic, si daca dupa 3 zile nu se vad imbunatatiri sa trec pe antibiotic........ Am continuat eu cu vitaminele de casa, insa a dirat cam o saptamana pana s.a oprit si nasu si tusea aia urata.
Parerea mea e ca cel mai bun lucru pe care il putem face pt copii e sa ne aprovizionam cu fructele cu continut mare de vit C, si sa incercam sa le intarim imunitatea. Noi am facut suc de mar la cineva la presa, l.a pasteurizat, nu cred ca mai are el multe vitamine, insa eu ii pun pt ca stiu ca e doar suc de mar 100% si ii storc lamaie si portocala si cate o lingura de sirop de catina facut de mine, si in fiecare zi bea asa ceva. La vara vreau sa fac mai mult sirop de catina, anul asta nu am facut deajuns.
Ma tot gandesc si eu la un sistem dinasta de purtat bebe, insa sincer wrapul mi se pare tare complicat. La Alisa am avut ceva asemanator cu manduca insa nu a vrut sa stea in el deloc. Acum am mai primit ceva tot ca manduca, si nu stiu daca o sa il pot folosi. Fluturas tu cand folosesti manduca? Si prin casa?
__________________
Gardianul de care am nevoie - jurnalul meu.

Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Laura:
alina_neamt (28 mar 2015)