View Single Post
  #2077 (permalink)  
Vechi 23 iun 2010, 17:00:19
RaluRalu's Avatar
RaluRalu RaluRalu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 44
Date: 164cm, 61.3kg
Mesaje: 3.563
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 02

Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
fetelor sunt disperata...mi-am trecut mana prin par, lateral si cand am scos-o aveam 4 fire de para, am mai bagat-o odata si au mai iesit vreo 6 fire...ma ia groaza ca chelesc de tot si stiu ca e de la stres si nu am ce face..Voi stiti cum pot controla stresul?
Buna, Crina! Din nou
Imi pare rau ca treci prin momente grele cu soacra ta si cu fetita ( sper ca am inteles bine... daca nu, imi cer scuze... fiind mai noua, s-ar putea sa ma incurc in stiinta)
Cat despre caderea parului... Si eu am aceasta problema E si stresul de vina si regimul alimentar Cu regimul alimentar nu cred sa avem probleme... Cat despre stres... E foarte greu sa-l controlam... La orice pas intalnim motive de stres Poate trebuie doar sa nu mai punem chiar totul la suflet... Eu una nu prea pot... Ma consum din orice De vreo doua saptamani eu am inceput sa-mi dau cu petrol dupa reteta bunicii cam de doua ori pe saptamana Sunt curioasa daca se va ameliora in vreun fel. Si eu am recurs ciar si la tuns... Si aveam un par lungggggggg
Te pup dulce
RaluRalu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
RaluRalu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2060 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1027 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]