Subiect: Jurnal Almara
View Single Post
  #208 (permalink)  
Vechi 03 mai 2016, 17:41:17
Almara1's Avatar
Almara1 Almara1 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2016
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 65
Date: 157cm, 63.8kg
Mesaje: 545
Aprecieri acordate: 1.713
Am fost apreciat(a) de 956 ori in 486 mesaje
Implicit Re: Jurnal Almara

Un articol interesant.
Mi-a amintit de apa vie si apa moarta, din basmele copilariei.
Ce-or fi stiut stramosii nostri de foloseau expresiile astea, oare?
Dati cautare dupa o parte din textul urmator, veti nimeri un articol publicat in Formula As, despre descoperirile lui Henri Coanda.
Se pare ca nu a avut preocupari doar in domeniul aviatic Mare om!
"Cu putin inainte sa moara, Henri Coanda i-a dezvaluit unui confrate mai tanar, american, marea descoperire a vietii sale: "apa vie" O apa deosebita, cu un potential urias asupra sanatatii umane, pe care savantul roman o cautase calatorind in diferite zone geografice ale lumii, populate de oameni ce traiau peste 100 de ani. Secretul varstei lor era simplu: apa pe care o beau provenea din ghetari. Convins ca formula ei putea fi recreata in laborator, savantul roman i-a incredintat aceasta misiune stiintifica asistentului sau, Patrick Flanagan, care dupa o munca de 30 de ani, desfasurata alaturi de sotia sa, a reusit sa creeze doua produse de exceptie identice cu apa ghetarului Hunza din Pakistan (una din zonele vizitate de Coanda). Asa s-au nascut Active-H si Crystal Energy, cele doua "ingrediente-minune" care asigura tineretea eterna. Ascultati-le povestea, relatata chiar de creatorul lor"
M-am interesat de subiectul acesta deoarece am aflat ca o clinica privata din Cluj, trateaza diverse afectiuni, printre care si pietrele la fiere, fara operatie, elimina parazitii daunatori din corp, un soi de dezintoxicare, cu regim alimentar cu sucuri de fructe si legume si salate, pe langa ceva .... pliculete cu prafuri, tinute secret -cred ca va inchipuiti de ce si cu apa purificata.
Almara1, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1764 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1247 kcal/zi. Pentru a slăbi 2-3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1248 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Almara1:
corinnef (26 mai 2016), orhidee (03 mai 2016), rozica1965 (05 mai 2016)