Subiect: Jurnal Eliff
View Single Post
  #208 (permalink)  
Vechi 01 ian 2012, 17:45:36
rozica1965's Avatar
rozica1965 rozica1965 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa expert
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 aug 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 58
Dieta: gastric sleeve
Date: 154cm, 77kg
Mesaje: 68.156
Aprecieri acordate: 47.414
Am fost apreciat(a) de 45.907 ori in 24.999 mesaje
Implicit Re: Jurnal Eliff

Citat:
Anterior postat de eliff Vezi mesajul
An nou fericit si La multi ani slabutelor de pe forum!

Fetelor am si eu o problema si nu stiu unde sa intreb asa ca ,scriu tot aici in jurnalul meu.
Am vaut si eu acum diferentele intre banda magnetica(nu din aceea care porneste singura,e cea care o pornesti tu cand te urci pe ea), si bicicleta stationara(la acestea doua lucrez). Daca in zece minute de banda ,curg apele pe mine ca la dus,la 30 minute bicicleta transpir mult mai putin.
oare cum credeti ca ar fii bine sa incep? transpir bine cu banda si abeea apoi trec pe bicicleta,sau invers (intai bicicleta si dupa banda) ? Adica sa am si eu niste rezultate bunicele asa
Si intrebarea nr 2: la 111kg ale mele,aranjate frumos si egal pe toata suprafata corpului ,dupa banda si bicicleta,care exercitii credeti ca ar trebui sa le fac,asa incat sa pot slabi uniform? si aici intreb ,pentru ca ma,ma gandeam ca atat banda cat si bicicleta lucreaza doar o parte a corpului.Sau oare credeti ca am sanse sa lucreze tot corpul doar cu cele doua? (la banda am transpirat si in palma )
Eu cu sportul nu le am.........si eu am b iciclete si nu transpir nici un pic. Nu stiu in care ordine ar trebui sa te catzari pe ele.
__________________