View Single Post
  #2081 (permalink)  
Vechi 31 oct 2012, 15:15:00
feelix's Avatar
feelix feelix este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 16 oct 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 47
Date: 173cm, 67kg
Mesaje: 5.228
Aprecieri acordate: 2.791
Am fost apreciat(a) de 2.518 ori in 916 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de incognito Vezi mesajul

Nici mie nu-mi place frigul, iarna asa, vazuta din casa nu e rea
Multe noutati nu am , sau cel putin nu-mi vin in minte acum..A trecut ceva timp de cand n-am mai intrat aici.
Am vazut ca ultimul album de poze e cel de la mare la turci din mai 2011. In 2011 am mai avut un concediu in Albania Fain , interesant cel putin, daca o sa am timp,poate pun cateva poze de atunci( cred ca aveam 57-58kg in aug 2011), sau oate ca nu, ca a trecut deja prea mult timp..
Anul asta , insa, din pacate ..sau fericire(ca nu ma mai incapea mai nimic de multe luni), nu am fost nicaieri in concediu. Adica am mai fost asa cate un weekend la Sighisoara , Transfagarasan,sau plecari scurte, dar nu ceva mai lung. Tot timpul a aparut ceva si n-am mai putut pleca. Am avut un deces in familie, in iunie mi-a murit ultima bunica, din partea mamei. Ai mei au mai avut ceva probleme de sanatate. Noi ( eu cu al meu , da sunt in continuare cu el ..in martie facem 5 ani , si lucrurile s-au schimbat in bine in ultimul an) am mai avut mici peripetii cu masina, al meu a fost muscat de caini ciobanesti in Piatra Mare , etc.. dar le-am trecut pe toate cu bine.
Si am zis ca e timpul sa fac si eu ceva cu mine si kg mele. O fi sau nu o problema endocrina(ca mama) , sau o fi doar faptul ca nu am mai facut miscare, kg s-au adunat . In dec 2011 aveam 60 kg. Acum am 65. Oscilatii au fost si sunt , chiar destul de mari de la o sapt la alta , si mai mult in sus , asa ca am zis ca e timpul sa ma folosesc iar de calc de calorii si sa primesc iar ajutorul slabutelor, ca incet, sa incerc sa fac ceva. Am avut perioade cand am mancat si pe baza de stres, am avut zile cand am facut zumba , dar ideea e ca nu am reusit sa ma indrept pe drumul cel bun, si rezultatele se vad.
Asa ca , daca voi reusi sa ies din blocajul actual , probabiil ca vor veni si rezultatele.
Momentan, mi-am propus , pe cat posibil sa imi trec meniul si sa vad cam pe unde ma aflu, sa mai citesc pe aici si in masura in care am timp,sa vorbesc (of course), cu voi si poate , incet incet sa ma reapuc de zumba. In mare cam asta e...
p.s. am uitat sa spun ca toata vara mi-am petrecut-o la dentist..distractie mare , am scapat de 3000 ron si cred ca mi-au gasit carii aproape la totii dintii, de am ramas masca . M-au intrebat daca am nascut. SI acum un an , la control era ok. Nu stiu de ce s-au stricat asa de tare, probabil ca am o lipsa mare de calciu, nu stiu..
Ma bucur ca esti bine si te-ai hotarat sa reapari aici. In viata se intampla multe, important e sa trecem cu bine peste toate. Spor in toate si multa vointa(ceea ce mie imi lipseste in ultma vreme)
__________________

feelix, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2106 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1589 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1590 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat