View Single Post
  #209 (permalink)  
Vechi 17 feb 2010, 16:36:07
ekanda's Avatar
ekanda ekanda este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: personalizata
Date: 164cm, 78kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Locul noilor venite

Vreau si eu sa fac parte din comunitate, prin luna octombrie am avut o tentativa de jurnal dar am renuntat. Acum o iau de la capat!!! Am stat in bancuta mea de vreo 5 zile cand am inceput din nou dieta +sport. Imi fac "temele", imi calculez caloriile si incerc ca totul sa fie pana in 1200 cal. M-am uitat la jurnalele celorlate slabute si ma bucur enorm ca ele au reusit , asta ma incurajeaza.
Planul meu este : aerobic 3x saptamana si o dieta pana in 1200 cal. Pana acum am reusit si nici nu m-am infometat, am consumat multe legume . Am postat meniul pana acum, azi am cam dat-o in bara cu mancatul sanatos, dar e vina stresului dinainte de examene(nu m-am putut abtine).Am si eu o intrebare
Condimentele si sarea ingreuneaza procesul de slabire? Mie imi place sa manac foarte condimentat, cu multa sare, consum multa apa si ceaiuri cred ca nu retin apa pentru ca merg des la toaleta dar e posibil ca sa gresesc si sa nu fie o proportie corecta intre apa pe care o consum si cea pe care o elimin. Dupa aerobic imi storc hainele de transpiratie hihihii.
ekanda, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2265 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1748 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1232 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]