View Single Post
  #2099 (permalink)  
Vechi 21 ian 2012, 05:57:24
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul


Of, ce-mi mai place sa ma plang! Off-topic, mi-am cumparat un calendar zilnic, I hate everything calendar se numeste. Si in fiecare zi e o lista cu chestii de "urat". Pe data de azi e trecut I hate coming in contact with anything that is for public use, dar pentru mine e... I hate PCOS.
Buna Dy,
am citit ultimile pagini ale jurnalului tau. Imi pare rau sa aud despre situatia in care esti dar imi permit sa spun si eu cateva vorbe. In primul rand, asa cum ai spus: lasa internetul, nu mai citi ca te apuca disperarea. Am in familie un doctor in domeniu si stiu (pentru ca am mai discutat despre asta legat de o buna prietena a mea) ca nu este cazul sa disperi. Sunt tratamente, care facute din vreme si cu atentie tin totul sub control iar tu poti sa iti continui viata fara inconveniente prea mari. Greutatea se echilibreaza, starile tale vor fi din ce in ce mai bune.

Ma gandeam la paragraful scris de tine mai sus..am citit intr-un ziar de curand ca au fost faucte niste crcetari timp de un an pe doua categorii de oameni: una pe oameni care in fiecare zi scriau intr-un jurnal ceva pozitiv, ceva ce ii facea fericiti zilnic..un singur lucru..iar cealalta grupa era cea a oamenilor care scriau ceva negativ, scriau ce urau ei in acea zi. S-a constatat dupa un an de zile ca cei care scriau lucruri pozitive au slabit mai mult decat ceilalti. Ahh am uitat sa spun ce era esential..erau doua categorii de oameni care erau intr-o dieta spre a pierde ceva kilograme.

Capul sus fata mea desteapta. Ma opresc ina scrie mai multe sfaturi pozitive..pentru ca nu-mi sta tocmai bine..mie care sunt o persoana "usor" depresiva..

te imbratisez cu mult drag Dy.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].