View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 11 feb 2013, 00:47:08
andreeansd's Avatar
andreeansd andreeansd este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizată + mișcare
Date: 168cm, 88.7kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 16
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 11 mesaje
Smile Re: Jurnal andreeansd

Citat:
Anterior postat de mariablue Vezi mesajul
Si eu imi doresc sa ajung la 99 de kg, abia astept sa vad doua cifre in loc de 3. Mai ales ca la sfarsitul verii-inceputul toamnei am 2 nunti la care trebuie sa merg si imi doresc enorm sa arat normal.
E posibil să am și eu niște nunți la vară și aș dori la fel să pot fi elegantă și să nu mă omoare picioarele când le bag în pantofi cu toc.

Citat:
Anterior postat de mariablue Vezi mesajul
Vei vedea ca e foarte important sa ai cu cine discuta, te ajuta psihic foarte mult. Si te tine departe de bucatarie O sa am grija sa dai macar o data pe zi o tura pe aici
Sper să pot fi în fiecare zi aici pe slăbuțe.ro. Sunt unele zile când ajung foarte târziu acasă (de exemplu azi am ajuns puțin după 12 noaptea) și sunt prea extenuată ca să mai intru pe calculator. (cu toate că acum tot pe slăbuțe sunt, după 12 noaptea )

Citat:
Anterior postat de mariablue Vezi mesajul
Cele 5,4 kg le-ai dat jos in 4 luni jumate? Si ce miscare faci? Eu am o bicicleta pe balcon si cred ca ar fi cazul sa o bag in casa, sa incep sa pedalez.
În niciun caz! Sper să nu te descurajeze timer-ul meu cu 5 kg în 4 luni. Data e după o perioadă de menținere, slăbisem vreo 6 kg (de la 118 la 112) și făcusem o pauză. Atunci la sfârșitul lui septembrie am observat că cresc din nou în greutate și am avut o tentativă de continuare a dietei. Eu ținusem atunci cam o lună dietă cu produse Herbalife, iar în septembrie renunțasem și doream să merg pe cont propriu (cu alimentație sănătoasă și mișcare). Am avut o perioadă destul de lungă în care nu am mai slăbit și chiar aveam tendințe de îngrășare. A fost o perioadă grea. Apoi prin decembrie am mers acasă și m-am îngrășat încă 4 kg de sărbători... ajunsesem în ianuarie la 116 kg. Și atunci în a doua săptămână din ianuarie am pus piciorul în prag. În vreo două-trei săptămâni am dat jos ce am pus de sărbători și am ajuns undeva pe la 112 kg. Abia atunci a început slăbirea. Dau jos cam un kilogram pe săptămână +/- 100 gr. E o valoare rotunjită. Inițial mi s-a părut mult prea înceată slăbirea însă am realizat că dau e totuși bine, nu dau din mușchi dau din grăsime, observ că m-am muiat de tot, zone care au fost foarte „vânjoase” mulți ani.

Citat:
Anterior postat de mariablue Vezi mesajul
Si ar trebui sa stabilim o zi in care sa ne cantarim in fiecare saptamana.
În primele săptămâni mă cântăream zilnic, dar ajunsese o povară, oscilează mult greutatea și nu prea știam de fapt dacă slăbesc sau nu. De vreo săptămână am ales să mă cântăresc doar în weekend, asta înseamnă că vineri dimineața e „the day” apoi am voie să mă cântăresc și sâmbătă și duminică, mai ales că în weekend sunt mai permisivă cu alimentația. E ok pentru tine viner/sâmbătă dimineață?

Citat:
Anterior postat de mariablue Vezi mesajul
Eu maine dau startul mancatului sanatos. Apropo, tu cand ai de obicei timp sa intri, dimineata? Pupici, ne citim maine
Eu de obicei am timp să răspund seara după serviciu, dar intru și în timpul zilei (în pauza de masa, adică între 12 și 1)

Să ne-auzim cu bine! Să-mi spui ce ai mâncat în prima zi de mâncat sănătos. Te pup, mulț succes! Doamne-ajută!