View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 15 iun 2010, 08:57:32
Narawen's Avatar
Narawen Narawen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mar 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Vegană, fără alimente procesate și/sau cu aditivi
Date: 171cm, 71.4kg
Mesaje: 932
Aprecieri acordate: 122
Am fost apreciat(a) de 657 ori in 346 mesaje
Implicit Re: I want my life back! Jurnal Meda

O noua zi! Mersi de sfaturi, ma voi stradui^^. Incerc sa imi pun bani deoparte sa imi iau un cantar, m-am saturat sa trebuiasca sa ma duc pe la prietene si la farmacie sa ma cantarescIn fond voi avea nevoie de el. Mie niciodata nu mi s-au parut dietele grele la inceput...Mai incolo peste vreo 2-3 saptamani..la un moment dat ma abat de la traseu...si nu ma mai intorc pe drumul cel bun. Acuma in schimb nu se va mai intampla asta. Pentru ca e imperativ ceea ce fac..Vreau sa arat in exterior macar putin cum sunt in interior. Cred ca ar fi bestial, sa folosesc terminologia unei colege, daca as reusi.
Oricum, acum ca am intalnit atat de multe persoane care au reusit (stiam ca exista, dar doar in cofre, nu ca fiinte per se, "palpabile" sa spunem) si care ma susntin, vreau sa pot si eu^^. Astept in continuare sa ma trageti de urechi!
Well, ma intorc la treaba^^!
Narawen, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Narawen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1730 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]