View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 18 aug 2010, 18:19:25
mitzy's Avatar
mitzy mitzy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Weight Watchers
Date: 167cm, 78.9kg
Mesaje: 1.759
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Manuela Chira

Citat:
Anterior postat de chiram Vezi mesajul
azi toata ziua am avut un acid la stomac si o stare de foame ceva de groaza. Eu am si ceva probleme cu asimilatul de calciu si magneziu...si pastilele de magneziu imi provoaca arsuri la stomac si mananc ca animala. am luat lecitina forte o saptamana si acum lecitina cu complexul de vitamine B in speranta ca intra informatia in cap mai usorse poate din cauza asta sa nu reusesc sa slabesc cum vreau?????... si mi-a mai spus ieri o prietena ceva...ca din cauza multiplelor alergi(eu fiind alergica la....un sfert din alimentele planetei) sistemu meu imunitar poate fi varza si ca de aia nu slabesc, sau slabesc foarte foarte greu si ca ar fi bine sa iau pastile Imunostim sau ceva de genu. Se poate fete?
As vrea sa ma pricep sa iti dau eu vreun sfat aici dar nu este de competenta mea asa ca te trimit la moderatoarea noastra Slabuta si o poti cauta si pe Dr.Iulia, tot aici pe forum.
mitzy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2102 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1585 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 811 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]