Subiect: Jurnal Criss
View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 07 feb 2011, 22:20:52
mary94's Avatar
mary94 mary94 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 29
Date: 160cm, 73kg
Mesaje: 45
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Criss

Nu e un capat de tara daca mananci tiam spus, dar daca nu poti sa t abtii ia o bucatica de pofta si incearca sa o mananci mai in timpul zilei, sau la masa de dimineata, in orice caz nu seara.
Eu aveam o perioada cand chiar aveam pofta sa mananc si eu dulciuri, mai ales ca am un frate mai mare care nu are probleme de greutate si care mananca dulciuri intruna, de multe ori ma mai punea pe mine sai ii fac ceva dulce, dar nu mancam seara, ma abtineam si imi pastram portia mea si o mancam a doua zi dimineata, mai ales daca stiam ca in ziua respectiva mai am si vreo ora de sport sau antrenamente.
Nu trebuie ca regimul sa devina o obligatie, sau o chestie imposibila, trebuie sa il faci cat mai placut si eficiet si sati faca placere ceea ce mananci ca daca t abtii de la multe lucruri in momentul cand cedezi cu greu te vei mai opri. Fi optimista, gandeste pozitiv si totul va si bine
Mult noroc in continuare
__________________
Orice vis se poate implini daca crezi cu adevarat in el!
mary94, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 919 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]