Subiect: Jurnal Costina89
View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 18 iun 2011, 09:10:18
anaralu29's Avatar
anaralu29 anaralu29 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 26 nov 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: WW
Date: 158cm, 60kg
Mesaje: 2.016
Aprecieri acordate: 561
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 461 mesaje
Thumbs up Re: Jurnal Costina89

Citat:
Anterior postat de costina89 Vezi mesajul
Ana din pacate nu am reusit sa schimb prefixul sapt asta ,de fapt il schimbasem dar duminica am mancat ca o purcica si am pus la loc,dar luni promit sa am 77kg.
Astazi ma uitam la niste poze cu o vecina facute curand,am ramas socata cand am vazut cat de mult a slabit,in urma cu un an cand m-am intalnit cu ea avea in jur de 80-85kg si acum daca are 50-55 e multtt.O invideiez,recunosc si in acelas timp ma ambtionez si mai tare sa slabesc.
Cateodata imi e asa greu sa tin dieta pt ca la noi in casa se gateste in fiecare zi,si bineinteles ca eu fac pe bucatareasa,e un cosmar sa gust mancarea de cel putin 2 ori si sa nu pot manca...ca sa nu mai zic cand se trezeste Justina ca vrea prajituri,si na''nu-i poti spune copilului ca eu sunt la dieta si nu ii fac prajituri...dar incerc sa ma mentin pe pozitii....cert e ca trebuie sa slabesc,in cat timp nu stiu,depinde de cat de mult ma tin de dieta si de sport bineinteles
Ai sa reusesti ai sa vezi..slabutele te vor ajuta...
Ai de unde da jos..Si mai rarut cu prajiturile pentru aia mici,nu e sanatos,parerea mea,o data pe saptamana la sfarsit de saptamana.
Cu vointa vei reusii!!!Hai Costina!!!Hai Costina!!Hai ca poti!!!
__________________
TOTI SUNT PRIETENI CU CEI FERICITI...
anaralu29, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1883 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1366 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1367 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]