View Single Post
  #21096 (permalink)  
Vechi 20 nov 2015, 00:00:19
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Fetelor, Radu nu cred ca are reflux, deci eu nu prea imi pot da cu parerea. Adica a avut o perioada in care regurgita dupa fiecare nasa, multicel, apoi si lka vreo 15-20 de minute dupa masa, dar s-a ameliorat. Regurgiteaza dar nu dupa fiecare masa si in cantitati mult mai mici.
Ce ma sperie e ca de vreo saptamanba are o anumita ora de "scandal". Ziua veselie, zambete, somn, iar seara plans la greu. Nici sanul nu il ia sau daca il ia plange cu el in gura pana il scoate... Si plange si in brate, in pat,m oricum ar fi... Ma tot gandesc la puseul de 3 luni...dar sa inceapa la 2 luni? Asa devreme?
A, si i'am luat protectis, desi meeicul de familie mi-a zis ca se ia doar dupa cure cu antibiotice si in caz de diaree. Dar i-l dau... Am tot auzit ca e bun si benefic si regleaza scaunele? Radu chiar are ceva probleme cu asta... Are scaune rare si cand le are, desi ca si culoare si consistenta e ok, face grrreeeu! Se chujnuiue mult de tot! Are zile cu un scaun, maxim 2 si zile fara.... Acum trei zile i-am pus supozitor pt ca se chinuia sa faca si s-a pus pe un plans, intr-un final...

Eu stagnez, nu am mai dat deloc jos. E si gredu sa o fac pt ca mananc haotic si mananc dulciuri. Poftesc mult la croisante, biscuiti si napolitane... As vrea sa ma apuc de bicicleta macar, sa vedem de cand.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat