View Single Post
  #211 (permalink)  
Vechi 24 ian 2012, 16:56:12
lorydana's Avatar
lorydana lorydana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: personalizata - nutritionist
Date: 162cm, 100kg
Mesaje: 93
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Retete cu imagini pentru ziua de carbohidrati (dieta Rina)

Citat:
Anterior postat de Bianca2011 Vezi mesajul
Dragele mele,
Sunt noua pe site, dar deja sunt fan dieta Rina 90. Eu nu o pot tine strict, deoarece inca aplaptez ( am un bebelus de aproape 8 luni), in sensul ca fac portiile mai mari si nu tin ziua de apa.
Azi va propun un desert delicios 100% natural, fara zahar, faina, ou.
Clatite de banane cu sos de ciocolata.
Pentru clatite avem nevoie de 3 banane si 2 lingurite suc lamaie... se pun in blender, se omogenizeaza bine apoi se intinde pasta pe hartie de copt, sub forma rotunda, ies cam 6-8 clatite micute.Nu trebuie sa fie puse in strat foarte subtire.Ori le lasati sa se deshidrateze pe calorifer cateva ore, ori in cazul meu, le puneti la cuptor la foc mic( eu nu am calorifer si de seara pana dimineata nu s-au deshidratat deloc... asa ca le-am bagat cateva minute la cuptor). Trebuie sa le intoarcem pe o parte si pe alta cand marginile sunt uscate si eventual ridicate.
Pentru sosul de ciocolata: 1 banana, 2 curmale, cacao, cine doreste mai dulce adauga putina miere. Se poate pune dupa gust scortisoara sau fulgi de cocos, migdale. Se adauga putina apa, se pune in blender si gata. Iese ca o budinca de ciocolata....
Avand in vedere ca e prima oara cand fac... mai am putin de lucrat la aspectul estetic...Aceasta reteta se incadreaza la categoria "raw food" diet... nu sunt adepta acestui tip de alimentatie dar deserturile sunt delicioase si mai ales naturale....netrecute prin foc.
Buna mi-se pare mie sau reteta asta ar merge si la zilele de vitamine? in afara de cacao vad ca are numai fruct
lorydana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2281 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1764 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat