View Single Post
  #213 (permalink)  
Vechi 16 apr 2009, 16:00:47
babi's Avatar
babi babi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 44
Dieta: personalizata
Date: 175cm, 59.7kg
Mesaje: 126
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 5 mesaje
Implicit

Citat:
Anterior postat de dayanna Vezi mesajul
E adevarat ...si eu sunt multumita de rezultat dupa 5 saptamanii.Am inceput sa fac si ceva miscare si desi ma ridic ca un elefant nu ma dau batuta.M-am obisnuit cu programul de masa si recunosc ca supa dietetica de legume e favorita mea pentru pranz.
Am fost si la ''grupa de grasi'' de aici si sunt destul de dezamagits.Povesti, povesti fara nimic concret.La teorie si eu sunt foarte buna (cred ca le pot da eu lectii) dar in practica nu prea am facut mare lucru pana acum.Nu vreau sa mai aud de diete minune in viata mea.Sunt convinsa ca si datorita lor sunt in situatia de acum.Oricum o sa ma duc sa-mi fac si un set de analize sa vad cum stau.Mi-am facut si abonament la sala si de la 1 mai ma duc in fiecare zi.De slabit nu am mai slabit dar sunt sigura ca e doar o etapa.Alta data cand ajungeam in faza asta incepea depresia si binenteles mancatul in disperare.Acum sunt o fericita .Nu am pofte de ce nu trebuie mancat si cred ca asta e cel mai important lucru.
Babi spune-mi te rog daca avem voie capsuni si daca 8g de grasime e prea mult in fulgi de ovaz cu fructe.Va pup fetelor si numai bine

Buna Dayanna.
Si mie mi-a fost foarte greu sa fac sport la 120 kg, dar incet, incet am facut progrese si rezistam din ce in ce mai mult la efort...

Foarte bine, Dayanna. Nu ai nevoie de diete minuni, ai nevoie de un stil de viata, ca sa pastrezi silueta dupa ce vei slabi, este obligatoriu sa ai un mod de viata sanatos altfel te intorci de unde ai plecat.

Nu trebuie sa cazi in depresii. Toate avem faze de platou, in care nu slabim nimic, dar nu trebuie sa renunti, doar nu ai muncit degeaba pana in acel moment, altfel zadarnicesti munca ta de cateva luni. Si nu merita.

Nu este mult 8 g grasime, avand in vedere ca nu mananci 100 g de fulgi la micul dejun. De obicei iti faci un bol din 30-50 gr de cereale si 150-200 ml lapte. La aceasta cantitate de cereale ai 2,4 si respectiv 4 g grasime.
Ai voie capsuni, nu au multe calorii.

Numai bine, Dayanna.
babi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2035 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1518 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat