View Single Post
  #214 (permalink)  
Vechi 17 ian 2012, 12:20:07
Niculae Roxana's Avatar
Niculae Roxana Niculae Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 168cm, 78kg
Mesaje: 6.775
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal brainiac - In cautarea propriei persoane...

Citat:
Anterior postat de brainiac Vezi mesajul
fetelor cu parere de rau am o veste foarte proasta... aseara am avut o recidiva, cum eram sub presiunea a 2 examene pt ziua urmatoare, simteam ca daca nu mananc ceva dulce nu mai pot gandi si nu mai pot face fata... si nu a fost nici ciocolata, nici salam de biscuiti de la colega sau alte chestii ca alta data, dar din pacate a fost miere... si cam multa iar mai tarziu am bagat si mana in punga cu arahide si migdale crude si am uitat s-o scot curand sunt asa trista si demoralizata... imi pare atat de rau ca am cedat am mare nevoie de ajutorul vostru, sa ma sustineti acum, sa ma ajutati si sa ma puneti pe picioare pt ca nu vreau sa renunt si de data asta! vreau sa imi spuneti ca in ciuda acestui incident pot merge mai departe... offff imi pare asa rau
Offf....offf...mare tragedie
Stiam ca vei ajunge la un moment dat si la o abatere mica...asta este...suntem oameni si cu totii gresim.
Oricum ma bucur ca ai ales sa faci aceasta abatere cu papa sanatoasa...nu cu ceva nesanatos.....asa ca...nu este capat de tara.....este normal ca dupa o perioada de dieta...mai ales cand esti la inceput...organismul sa mai simta nevoia de ceva dulce...daca era obisniut sa-i dai zilnic...sau mai des.
Acum nu te intrista ....sa nu te aud ca esti demoralizata....nu este o solutie sa te lasi de dieta acum ca ai facut si tu o abatere....tocmai ti-ai facut o placere...incerci sa nu repeti foarte des sa faci aceasta abatere si gata.....continuam cu mancare sanatoasa.
Dupa ce vei scapa de sesiunea asta care te consuma maxim dupa cum observ....vei avea timp sa stai mai mult cu noi pe forum si te vom ajuta sa scapi de aceste perioade de demoralizare prin care treci.
Acum capul sus......stii ca eu nu mi-am pierdut increderea in tine...si ma bazez pe vointa ta care trebuie sa fie foarte puternica...ca nu vei claca...ci vei deveni mai puternica...
Sunt alaturi de tine si oricand ai nevoie de un sfat...stii unde ma gasesti.
Astazi vei fi mai optimista.....asa te stiu eu pe tine....optimista si plina de viata
Pup dulce fata!
Spor la invatat!
O zi frumoasa si conforma iti doresc!
Niculae Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2289 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]