Citat:
Anterior postat de salexandre
Am preluat o reteta de mucenici moldovenesti si am adaptat-o la Monti. Puteti sa va uitati daca ar fi ok?
Pentru aluat:
350g faina integrala +250 tarate de ovaz sau fulgi de ovaz
1 plic drojdie
125ml lapte soia
125ml apa calduta
150g sirop de agave
80g ulei floarea soarelui
1 lingurita rasa sare
Pentru uns mucenicii inainte de a-i introduce la cuptor:
50ml lapte soia amestecat cu sirop de agave
Pentru sirop:
300ml apa
50g indulcitor
vanilie
1 esenta de rom
Coaja rasa de la o lamiae
Pentru uns deasupra:
Miere de salcam
Pentru presarat deasupra:
Miez de nuca macinat
|
Pare ok, numai mierea si nuca nu prea au loc la Monti dar nu cred ca se intampla ceva daca ii mancam la MD. Eu ma gandeam la cei fierti, sunt mult mai usor de facut