Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Discuta despre Dieta Michel Montignac in cadrul subiectului Gasca fetelor care tin Montignac partea X, parte din categoria Diete; Neata Montignace,
Am ajuns la munca, imi savurez cafeaua si va citesc sa vad ce retete ati mai pus
Aseara ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
06 mar 2012, 09:28:26
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 aug 2011
Locaţie: Strøby, Danemarca
Vârsta: 44
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 70kg
Mesaje: 570
Aprecieri acordate: 18
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 7 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Neata Montignace,
Am ajuns la munca, imi savurez cafeaua si va citesc sa vad ce retete ati mai pus
Aseara am mancat pt prima oara quinoa. Foarte buna la gust. Am facut taboule de quinoa bun rau . Apoi la desert am amestecat cateva linguri de quinoa cu sirop de agave si mi-am satisfacut si nevoia de dulce.
Meniul de azi:
MD 2 mere enorme
P taboule de quinoa in care am pus si niste boabe de soia fierte. 40 gr de Brie si compot cu mere si pere
G migdale
C mancare de linte + rosii
Eu vreau sa tin post saptamana asta si apoi saptamana mare. Vad ca asa cu Monti nu e nici o problema.
O zi buna si la cat m ai multe kg -----
|
06 mar 2012, 10:37:16
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de aleka008
A pus-o dupa ce s-a fiert carnea, lintea fierbe foarte repede, maxim 20 min. O sa-ti placa, sunt sigura. A incerci si reteta mea de supa de linte, e bestiala.
|
Supa de linte.. suna bine.. O gasesc aici pe site la sectiunea retete?
Cred ca fac supa si mancarica, pentru ca de dumb dumb ce sunt am pus toata lintea la inmuiat, adica jumatate de kilogram..
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
06 mar 2012, 10:37:51
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de oanamagdalena
[SIZE="3"
Cu conditia sa fie linte verde/bruna,asa cum ai pus tu.Daca pune linte rosie(care nu prea merge,ca aia e mai mult pt. supe) atunci nu trebuie inmuiata si trebuie sa aiba mare grija ca fierbe ffff repede si se sfarama[/SIZE]
|
Da verde e.. Bine ca nu am luat rosie Multumesc
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
06 mar 2012, 11:38:31
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Buna dimineatza,fetele!
Oana,nici eu nu am mancat frunze pana sa ma duc in Italiaacolo mananca tot felul de frunzarai..si bine fac,as zice,ca-s sanatoase
Fetele,ieri am scapat singura in supermarket,si mi-am facut provizii monty(cu al meu e greu sa cumpar de dieta,cica nu am nevoie )
Am luat gem de coacaze cu fructoza pt diabetici,sirop de agave,faina de secara macinis integral.
Azidimi deabia asteptam sa pap gem..nu mai mancasem de vreo 3 luni..AM facut 3 turtitze subtirele din faina,un albus,apa minerala si un praf de sare,le-am copt pe tefal,am pus cate juma lingurita de gem..f f bun,si mi s-a parut f dulceA,am papat cu lapte integral,eu asa folosesc la md..si inainte nu mi-a afectat niciodata.
La pranz cred ca ceva cu linte...probabil fasii de piept de pui cu linte si usturoi,si o megasalata.Cina cred ca o iau la mama,are sarmale si varza calita,o sa pap o portie de varza
Va pup,o zi frumoasa!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
06 mar 2012, 12:09:42
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 25 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 165cm, 104.5kg
Mesaje: 480
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 3 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de Kclaudyia
Supa de linte.. suna bine.. O gasesc aici pe site la sectiunea retete?
Cred ca fac supa si mancarica, pentru ca de dumb dumb ce sunt am pus toata lintea la inmuiat, adica jumatate de kilogram..
|
Din 250gr iese o oala de aprox 3 litri, uite aici si reteta: Supa de linte verde
Citat:
Anterior postat de VentoFreddo
Buna dimineatza,fetele!
Oana,nici eu nu am mancat frunze pana sa ma duc in Italiaacolo mananca tot felul de frunzarai..si bine fac,as zice,ca-s sanatoase
Fetele,ieri am scapat singura in supermarket,si mi-am facut provizii monty(cu al meu e greu sa cumpar de dieta,cica nu am nevoie )
Am luat gem de coacaze cu fructoza pt diabetici,sirop de agave,faina de secara macinis integral.
Azidimi deabia asteptam sa pap gem..nu mai mancasem de vreo 3 luni..AM facut 3 turtitze subtirele din faina,un albus,apa minerala si un praf de sare,le-am copt pe tefal,am pus cate juma lingurita de gem..f f bun,si mi s-a parut f dulceA,am papat cu lapte integral,eu asa folosesc la md..si inainte nu mi-a afectat niciodata.
La pranz cred ca ceva cu linte...probabil fasii de piept de pui cu linte si usturoi,si o megasalata.Cina cred ca o iau la mama,are sarmale si varza calita,o sa pap o portie de varza
Va pup,o zi frumoasa!
|
Foarte bine ca te-ai aprovizionat.
|
06 mar 2012, 12:32:22
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Meniu pe azi:
- mic dejuna: cafea + tarta cu fructe de padure
- pranz: bors de perisoare ,o portie mare
- cina: mancarica de linte cu piept de pui si gogosari in otet
- pt. gustarea tarzie am la mine 2 mere
Va pup si o zi buna!
|
06 mar 2012, 13:46:14
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 aug 2011
Locaţie: Strøby, Danemarca
Vârsta: 44
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 70kg
Mesaje: 570
Aprecieri acordate: 18
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 7 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Intrebarea zilei cum facem mucenici Monti?
|
06 mar 2012, 14:10:16
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 25 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 165cm, 104.5kg
Mesaje: 480
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 3 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de salexandre
Intrebarea zilei cum facem mucenici Monti?
|
Pai cred ca puten din faina integrala cu apa.. si dupa aia cu fructoza si migdale. Nici nu mi-am pus intrebarea asta.. nici nu am poftit la mucenici.
|
06 mar 2012, 14:12:22
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 aug 2011
Locaţie: Strøby, Danemarca
Vârsta: 44
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 70kg
Mesaje: 570
Aprecieri acordate: 18
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 7 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Am preluat o reteta de mucenici moldovenesti si am adaptat-o la Monti. Puteti sa va uitati daca ar fi ok?
Pentru aluat:
350g faina integrala +250 tarate de ovaz sau fulgi de ovaz
1 plic drojdie
125ml lapte soia
125ml apa calduta
150g sirop de agave
80g ulei floarea soarelui
1 lingurita rasa sare
Pentru uns mucenicii inainte de a-i introduce la cuptor:
50ml lapte soia amestecat cu sirop de agave
Pentru sirop:
300ml apa
50g indulcitor
vanilie
1 esenta de rom
Coaja rasa de la o lamiae
Pentru uns deasupra:
Miere de salcam
Pentru presarat deasupra:
Miez de nuca macinat
|
06 mar 2012, 14:43:37
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 25 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 165cm, 104.5kg
Mesaje: 480
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 3 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de salexandre
Am preluat o reteta de mucenici moldovenesti si am adaptat-o la Monti. Puteti sa va uitati daca ar fi ok?
Pentru aluat:
350g faina integrala +250 tarate de ovaz sau fulgi de ovaz
1 plic drojdie
125ml lapte soia
125ml apa calduta
150g sirop de agave
80g ulei floarea soarelui
1 lingurita rasa sare
Pentru uns mucenicii inainte de a-i introduce la cuptor:
50ml lapte soia amestecat cu sirop de agave
Pentru sirop:
300ml apa
50g indulcitor
vanilie
1 esenta de rom
Coaja rasa de la o lamiae
Pentru uns deasupra:
Miere de salcam
Pentru presarat deasupra:
Miez de nuca macinat
|
Pare ok, numai mierea si nuca nu prea au loc la Monti dar nu cred ca se intampla ceva daca ii mancam la MD. Eu ma gandeam la cei fierti, sunt mult mai usor de facut
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|
|