View Single Post
  #2141 (permalink)  
Vechi 12 sep 2012, 10:27:15
vio ce doreste sa slabeasca's Avatar
vio ce doreste sa slabeasca vio ce doreste sa slabeasca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: FRUMUSICA, Romania
Vârsta: 51
Date: 167cm, 109kg
Mesaje: 2.799
Aprecieri acordate: 3.082
Am fost apreciat(a) de 2.316 ori in 1.319 mesaje
Implicit Re: Jurnal de dieta grasuta1961

Citat:
Anterior postat de grasuta1961 Vezi mesajul
Multumesc mult de viizta dragele mele!! asa sper si eu sa trec cu brio de cele 3 zile de PP.Mi-am cumparat branza cottage care imi place f.f. mult si cu asta ziua trece mai usor.Cu carnea nu ma impar prea bine daca n-am langa ea legume sau salata.asa ca ma axez pe lactate mai mult.Doar tot din categoria proteine fac parte.
Azi ma hotarase sa merg la medicul de familie.Si asta am si facut.Insa e inca in concediu.asa ca saptamana viitoaresper sa am mai mult succes.
Citat:
Anterior postat de grasuta1961 Vezi mesajul


Buna dimineata !!! Am adus o cafea pentru tine draga prietene si pentru toate fetele care-mi calca pragul casutei mele.
Azi sunt la a III a zi de PP ,e si ultima.de maine ma defat cu salate si legume ,asa ca o sa mananc si carne ca o sa alune ce mai bine .Sper ca maine sa se vada ceva la cantar si sa ma bucure.De luni o sa incerc sa fac si ceva bicicleta.Pana atunci imi iau avant.m-am invatat mai puturosica in privinta sportului.Acum te las draga prietene ca trebuie sa merg la piata sa iau gogosari si sa-i pun la murat .De... mai e putin si vine iarna si camara trebuie sa fie plina.
Asa ne-am invatat noi romancele sa punem acolo in camara si sa nu le cumparam gata facute.Probabil copii notri nu o sa mai procedeze asa.
Buna dimineata ,Mihaela !
Multumim de cafeluta si de frumoasa primire in casuta ta !
Da ,este mult de lucru pentru noi in aceasta perioada si pentru asta mie imi place toamna -foarte mult !

De unde iei branzica cea care iti place tie ???
Eu am cautat in diverse locuri ...ori nu se aprovizioneaza ca nu se intreaba ,ori nustiu ce motive mai pun si nu am mancat decat intr-o saptamana la inceput de regim si aceea aproape de expirare !!!!
Am noroc ca mie imi place carnea ...am descoperit asta in ultimele luni ....pana a incepe regimul nu mancam cu saptamanile si nici nu-i simteam lipsa ,acum sunt moarta daca nu mananc ...si pentru asta ,ca sa nu fac rau la rinichi si ficat beau si peste 3 litri de apa si asta fara probleme ...nici nu ma mai recunosc !!!
Pentru constipatie ,pentru stomac ,ficat si rinichi .mai fac o combinatie de plante ,am mai spus eu , papadie cu musetel si chiar nu ma mai supara nimic . Am facut o mare prostie si am luat niste pastile naturiste cica de aloe vera si spirulina care ajuta la cele mentionate mai sus si in trei zile ameteam asa ..dintr-odata ....Cand am incetat sa le iau nu am mai avut probleme !!!
Si ceaiul verde imi provoaca aceleasi reactii urate !

Ei ,draga slabuta iti urez cantar dragut pentru viitoarea cantarire si regimul sa-ti fie usor !
Si de luni miscare mai multaaa (si eu imi doresc la fel)!! Mult succes !!!
vio ce doreste sa slabeasca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2367 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1850 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1593 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat