View Single Post
  #216 (permalink)  
Vechi 22 feb 2011, 21:06:28
rayssa's Avatar
rayssa rayssa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 29 ian 2011
Locaţie: vs, Romania
Dieta: Personalizata
Date: 155cm, 82kg
Mesaje: 344
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (I)

Citat:
Anterior postat de danapop Vezi mesajul
Nu trebuie sa imi multumesti, eu ma bucur daca reusesc sa va ridic moralul. Si pentru ca tot am limbarnita in seara asta, o sa va zic ceva ce am invatat in ultimii ani si care intr-un fel mi-a schimbat viata. Cred ca cea mai mare problema a noastra e ca nu avem incredere in noi si ca ne simtim vinovate pentru tot ceea ce facem. Daca prietenul nostru, iubitul, sotul are avea 10 kg de dat jos am sti cum sa il incurajam, daca l-am vedea ca se infometeaza cred ca ne-am trezi de la 4 dimineata ca sa ii pregatim mancare de regim numai ca sa manance ceva. Cu noi e altceva, am fi in stare sa nu mancam o saptamana daca se poate, ne simtim oribil si numai daca ne gandim la mancare, iar daca facem greseala si mancam ceva interzis deja e o catastrofa: imediat consideram ca nu suntem in stare de nimic, suntem dezamagite si daca pe langa asta se mai intampla ceva rau in ziua aia , poate tragem si o repriza de plans. Cu iubitul nostru putem fi foarte iubitoare dar cu noi suntem foarte critice. Si de aici problemele. Trebuie sa invatam sa ne iubim mai mult, sa fim mai ingaduitoare cu noi. Daca am avut pofta de ceva sau am mancat ceva dulce o data pe saptamana sa nu ne mai criticam atata pentru asta. Sa nu fim dezamagite si sa nu ne consideram bune de nimic daca nu am reusit sa tinem intr-o zi dieta. Si noi suntem oameni si avem nevoie de relaxare, corpul nostru are nevoie sa fie alintat din cand in cand...si daca tot o facem sa nu ne uram pentru asta, sa consideram ca ne-am facut o favoare. Si ne vom simti cu siguranta mai bine. Daca tot mancam o prajitura de ex, macar sa ne bucuram de ea, sa fie si o parte buna. Daca o mancam si apoi ne simtim vinovate ce-am rezolvat? Si calorii si psihic la pamant. Bine,nu zic ca ar trebui sa avem placeri din astea zilnic, dar daca tot se intampla sa privim asa problema. Trebuie sa fim mai ingaduitoare cu noi, sa ne protejam mai mult. Tinem dieta ca sa slabim, sa fim mai frumoase si mai sanatoase dar daca tragem cu dintii de noi o sa fim frumoase,sanatoase si depresive sau anxioase.


gurita ta adevar graieste!!! ooooooffffff noi femeile tindem sa exageram mereu(am papat o prajitura in timpul dietei....e capat de tara,me demoralizam.....si cate si mai cate)....sa nu uitamca ca suntem oameni si mai gresim si noi.....dar punct si de la capat!
rayssa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1994 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1477 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 961 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]