View Single Post
  #2182 (permalink)  
Vechi 19 iun 2012, 11:24:08
diadora's Avatar
diadora diadora este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 25 ian 2010
Locaţie: Resita, Romania
Date: 166cm, 71kg
Mesaje: 6.335
Aprecieri acordate: 212
Am fost apreciat(a) de 408 ori in 294 mesaje
Red face Re: Rina 90"s (etaj XIV)

Citat:
Anterior postat de m1rela Vezi mesajul
Fetelor ... eu intru in fiecare zi sa va citesc...altfel nu pot .Dar nu stiu daca mai pot intra aici la Rina sa va pove ce mananc eu in fiecare zi ...ptr. ca nu cred ca este bine .
In primul rand nu stiu daca am voie...poate intra alte fete care nu prea stiu bine regulile Rina si vad ca eu mananc lapte cu cereale dimineata sau ou fiert cu salata de varza .
Iar pe alt etaj nu pot sa ma duc...fara sa jignesc pe nimeni ...dar cand imi fac un grup de prietene ...acolo raman ,nu fug din grup in grup .Asa sunt eu .Oricum in toamna (inceputul lui octombrie) voi reveni la Rina fara doar si poate... pana la Craciun .

Atat vreau sa va intreb ....Mai am voie sa intru la voi chiar daca am ales un alt mod de viata pentru o perioada ?
Mire, iubita, tu stii cat tinem noi la tine.... Cum poti intreba asa ceva???? Te rog frumos sa vii aici, la fel ca si pana acuma, scrii ce mananci, scrii tot cea ce doresti, iar pentru fetele noi, daca au ceva suspiciuni sunt convinsa ca ne vor intreba si vom lamuri situatia.
__________________
diadora, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1626 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1109 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 593 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]