View Single Post
  #2193 (permalink)  
Vechi 29 aug 2012, 12:18:58
niculina04's Avatar
niculina04 niculina04 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 26 sep 2011
Locaţie: ????????, Romania
Date: 161cm, 91.9kg
Mesaje: 5.938
Aprecieri acordate: 6.584
Am fost apreciat(a) de 4.410 ori in 2.720 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Evident ca nu am eu caderea de a-mi da cu parerea despre ce faci exact din punct de vedere al dietei, am zis-o mai mult ca un indemn sa iti analizezi comportamentul alimentar mai bine si sa vezi daca, in mod real, ai mancat ceea ce trebuie sau nu, pe perioade suficient de lungi cat sa genereze un rezultat.
Stiu ce spui, si mie peroadele acelea ale lunii imi aduc "o furie hormonala" teribila, dar treptat inveti sa recunosti asta, sa stii ca si teoretic, si practic, nu exista un motiv real de a manca dulce in cantitati mari, sa stii ca poti gusta, dar te si poti opri si, mai ales, sa stii cand ajungi sa folosesti faptul ca vine 'perioada" mai mult ca o justificare, cand de fapt nu e vorba efectiv de o necesitate a corpului, ci de o comanda data de creier etc.
Mie imi este foarte util un jurnal alimentar pe care il tin zilnic, pentru ca inainte se strecurau diverse din "te miri ce", care in cap nu pareau importante, insa pe hartie realitatea e mai mult decat evidenta.
Sper sa nu se inteleaga ca tot ce am spus am spus ca o atentionare sau cu ton dojenitor, a fost o reflectie, chiar daca in scris poate nu se intelege bine, intentia mea e doar sa schimb idei.
am inteles perfect si iti multumescsi da comanda vine de la creier cand imi vine in minte ca vreau ceva sunt ca un robot,sunt constienta ca nu vreau acel ceva dar ma duc si il i-au dupa o lupta crancena dusa in capul meu ,uneori rezist dar alteori nudesi mi-as dori din toata inima,sper ca de sapt viitoare cand imi intru in programul normal sa am timpul ocupat si sa nu ma mai gandesc la mancare,nu vreau scuze dar uneori e asa greu cand tu tre sa gatesti pt toata fam si sa te lupti cu poftele lor pe care le faci cu placere as vrea sa am puterea sa le fac ceva si eu sa nu gust............mai citesc si eu pe ici pi colo mai privesc la tv cate o emisiune si imi dau seama ca am o problema pe care tre sa o depasesc ..........oh doamne greu mai e !!!si mai vreu parerile tale,poate ca discutand mai mult cu reusesc sa imi revin iarasi la cea care am fost la inceputul dorintei mele de a schimba ceva in bine pt mine
__________________
RINA I
talie - 82
colac-105
bust -102
brat - 35
picior- 61
niculina04, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2413 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1896 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1639 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]