View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 07 sep 2010, 19:14:39
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Vreau sa nu mai fiu o cauza pierduta!

Citat:
Anterior postat de MCS Vezi mesajul
P.S. Si sa stii ca nu e nici o rusine sa spui "nu, multumesc" sau "nu vreau" atunci cand cineva te indeamna sa mananci ceva ce tu ai hotarat ca nu vrei. Si nu trebuie nici macar sa dai explicatii pentru asta.
Scenariul e doar in mintea ta; vezi bine ca mintea e hoata si iti creeaza deja un scenariu si o scuza pentru peste cateva saptamani: "vaai...pai ce o sa zica lumea daca refuz/daca nu mananc/daca etc?"
de fapt, ai foarte multa dreptate. Mai ales ideea ta cu "mintea hoata" imi trezeste multe amintiri de exemplu .... inainte de o teza, tocmai terminasem un ciclu de slabire si eram in perioada de diversificare a dietei mele(in care nu mai tineam regim hipocaloric si introduceam usor uleiurile, astfel incat dieta sa nu fie daunatoare organismului ,iar acesta sa nu se obisnuiasca cu un aport redus de calorii). Si ,in fine ,era o teza grea... ciclul de slabire fusese primul din viata mea(=primele 2 saptamani din viata mea fara dulciuri!) si ..efectiv...inainte de teza..simteam ca nu pot sa ma tin pe picioare, si eram convinsa ca nu o sa reusesc sa iau o nota buna daca nu mananc ceva dulce! Si bineinteles, am pacatuit,mi-am cumparat un pachet de napolitane invelite in ciocolata. La teza m-am simtit supeer..sii..am luat 10. Dar,daca stau acum sa ma gandesc..nu cred ca as fi luat mai putin faraa napolitane
am o minte tare hoata
si evident...apoi ..am reactionat ca toti dependentii...nu m-am putut oprit din mancat dulciuri.
Cred ca ai dreptate ,mintea mea e tare hoata imi imaginez ,fara sa vreau ,scenarii in care mancatul dulciurilor e singura solutie.Si ..sa fim seriosi..chiar exista asa ceva ?:-|
Dar..cred ca e bine ca am deconspirat-o acum Si ,de acum , o sa incerc sa fiu pe pozitii
Multumesc mult pentru sustinere si incurajari!
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat