View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 06 ian 2011, 09:18:16
NorthernStar's Avatar
NorthernStar NorthernStar este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Inca nu am una.
Date: 169cm, 72kg
Mesaje: 189
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui NorthernStar

multumesc pentru sustinere !
inca nu am un meniu {of doamne} dar il fac pe parcurs si o sa-l fac cat mai bine! pana atunci voi elimina unele alimente si cele care le vad eu ceva mai sanatoase le consum intr-o portie mult mai mica
o sa fac sport doar seara pentru ca dimineata inca de la ora asta ma pregatesc si ma uit prin tooooot dulapul meu sa vad cu ce as arata mai bine....slabe sanse dar alt motiv pentru a slabi !
o sa fac sport mai usor la inceput ca parca nu as fi in stare sa fac nimic timp de 2 ore sa zicem alt motiv ! adica ce? mama nu se plange ca oboseste nici dupa nu stiu cat de ore iar eu ma plang 24/24 ca sunt obosita si nu am facut absolut nimic? pai ce-i asta? nu mi-o fi rusine ??
oricum mai am 3 ani si fac 18 // nu mai vreau sa fiu singura neinvitata la petreceri si apoi a doua zi sa imi spuna toti cat de frumos a fost si nu mai vreau sa stau si sa nu asist la discutiile colegiilor mei pentru ca sunt asa si numai vreau sa ma uit cu disperare la toate modelele superbe
am multe motive si nu renunt sub nici o forma la ce vreau sa fac
NorthernStar, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1737 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 704 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]