View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 22 ian 2011, 10:48:26
balena's Avatar
balena balena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 ian 2011
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 46
Date: 168cm, 107kg
Mesaje: 43
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Balena - va intra in haine de sirena

MadaTM, calculatorul nu ma ajuta cine-stie-ce pentru ca, in afara de MD si gustari, mananc mancare gatita. M-am inscris pe site pt ca mi se parea interesanta ideea cu salvarea meniurilor, dar m-am descurajat cand am constatat ca nu pot adauga (fara sa se salveze in baza de date) mancaruri gatite de mine.

Eu am grija in continuare, in paralel cu calculatorul de calorii am un fisier Excel in care imi calculez caloriile de la mancarurile gatite.

Ieri am depasit numarul de calorii necesare pentru a slabi dar m-am incadrat in cele pentru mentinere (am facut paine din faina integrala, am mancat-o goala).

Despre concurs nu stiu ce sa zic... nu am avut timp sa citesc regulamentul in intregime, am citit doar pe diagonala. Nu stiu daca pot intra zilnic, de ex. marti mergem cu cea mica la control la Iasi. La controlul trecut am plecat de acasa la 6.30 si am ajuns inapoi la 22.30 (si nu am avut timp nici sa oprim sa mancam ceva, am mancat pe masina crontzanele). Nu as vrea sa incurc pe nimeni (din cate am inteles se formeaza grupuri de 6 fete).

P.S. Feliuta de tort am papat-o, duminica e ziua mea de "trisat"
balena, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
balena, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2078 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1561 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]