Subiect: Jurnal Roxalia
View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 14 feb 2011, 17:11:18
Roxalia's Avatar
Roxalia Roxalia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Bacau, Romania
Dieta: Dieta Personalizata
Date: 178cm, 68kg
Mesaje: 47
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Roxalia

Deci am vizitatori prin jurnal,si asta ma bucura.Salut la toti
Iam socat pe toti cu cele 11 kg pierdute.
Sa luam totul de la capat:
Citat:
Roxalia de ce nu iti salvezi meniurile ca sa vedem si noi ce mananci?

Meniurile (putinele) salvate sunt toate sub 1000 kcal, ceea ce nu este deloc bine.

Ma incurc!Nu pot calcula ca lumea gramele.Ori eu nu le socot normal ori ele intr-adevar sunt asa putine.Exemplu: astazi am mincat sarmale,erau 5 la numar.Eu presupun ca au vreo 150 de gr. Nustiu cit de adevarat este,dar odata ce ma invat se le calculez ma apuc de meniuri!

-Meniurile mele sunt in ultimul timp ingrozitoare!Nu vreau ca nimeni sa ia exemplu de la mine,promit la faza asta ma corectez.
-SB este ideala pentru mine,si nu am exagerat deloc,mincam foarte bine si consistent.
-11 kg nu sau dat jos asa usor,adica nu am tinut SB stind in pat toata ziua.Pentru cei care nu stiu sunt de 9 ani dansatoare,si credca va dati seama cit de dezvoltati sunt muschii mei,din aceasta cauza faceam cite 2 ore de sport pentru a asuda si a simti ca lucrez cu adevarat.Am cam exagerat in unele zile,ca apoi ma cam dureau muschii,acum o las mai moale un pic.

Faptul ca cele 11 kg ale mele sau dus asa usor nu ma mira deloc.Pentru ca eu singura ma uitam intr-o seara la mine si mi se facea rau.Mincam foarte mult si foarte caloriinic.Mincam cite 3 felii de piine la fiecare masa,mincam ciocolata in cantitati prea mare,dulciuri,snack-uri,beam cola prea des.Inainte sa incep dieta au fost sarbatorile de Iarna si mincind ingrozitor de mult (imi este foarte rusine) am lasat totul si am inceput regim sanatos si sunt foarte bucuroasa ca au ajuns mintile la mine.

Imi pare rau ca sunt inconjurata de oameni care imi fac complimente,care nu exista.Inainte cind imi spuneau ca arat bine,credeam ca asa si este,dar nu! Imi pare rau ca nu sa gasit cineva sa-mi spuna: "Alina(numele meu real ) inceteaza sa maninci atita,ai sa ajungi sa nu incapi in usa!!!" daca cineva avea sa-mi spuna fraza asta,avea sa ma supar sa pling,recunosc,dar avea sa ma apuc de mine!
Roxalia, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Roxalia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2576 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -7 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]