MIC DEJUN: -1/2 cana de fulgi simplide porumb sau de ovaz(100kcal)
-150 ml iaurt degresat/lapte degresat
-cafea(optional)
SAU
- 50gr paine integrala prajita +muschi file/pastrama
SAU
-omleta alba( 3 albusuri la care se adauga diverse legume)+o rosie
GUSTARE: -1 mar sau 1 portocala sau 1 rodie sau 250gr capsuni sau 2 kiwi
PRANZ: -supa de legume( toate legumele fierte simplu, dar obligatoriu sa contina varza si telina, fara cartofi, carne sau ulei)
-carne alba: 180 gr piept de pui/gaina, sau 170 gr curcan sau 300 gr peste( salau, somon, cod, pastrav, pangasius, ton, somn de 1-2 ori pe sapt.) la gratar/rasol/la cuptor +300 gr garnitura de legume (morcovi, conopida, spanac, dovlecei, ardei, ciuperci, varza alba, varza Bruxelles, gulii, broccoli, telina, mazare verde boabe, fasole verde, vinete etc.) cu adaos minim sau deloc de ulei
GUSTARE: - un fruct ca mai sus sau pomello sau 200 gr ananas
CINA: - 300-400 gr salata de cruditati ( salata verde obligatoriu, rosii, ardei, ceapa, castraveti, ridichi etc.) la care se poate adauga 1 lingura de ulei de masline si otet balsamic
-1 felie de paine integrala prajita
- 1 felie (35gr) branza mozzarella sau urda( 200gr) sau branza de vaci slaba( 200gr) sau branza perlata
GUSTARE: - un fruct ca mai sus sau un grapefruit sau 300 gr pepene galben/verde
!!!!!!!!!!!!OBLIGATORIU!!!!
- de dimineata pana la pranz se va consuma 1 litru de lichide( ceai de plante sau de fructe, apa minerala plata sau carbogazoasa) iar de la pranz pana seara inca 1 litru de lichide
- mers pe jos zilnic 60 minute (30+30 sau 20+20+20)
BAFTA