View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 18 iul 2011, 15:24:42
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Grupul GSSF - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Citat:
Anterior postat de Jen Vezi mesajul
Bineeee ma,
da-le pace sa vorbeasca. Adica pe de-o parte stiu ca nu iti pica bine sa auzi asta din gura lui, ca e tatal tau, dar nu-l baga in seama efectiv.
Si mie mi-o zis de cateva ori tata, o vazut ca nu are cu cine si nu mai comenteaza nimic.
El e super sportiv. Si stiu ca mi-o zis odata ca is cat vaca... si i-am zis sa se bucure el in tacere ca arata ca un bivol subnutrit si sa taca.. in euforia-i indusa.
Mie putin imi pasa de ce zice x si y chiar daca e tata mama frate-mio .. sau alte personaje cu acelasi sange, ca de restul CHIAR nu imi pasa.
Eu is asa in treaba mea. Nu ma prea intereseaza ce zice stanga si dreapta. Stii de ce? pentru ca sunt ferm convinsa ca pot slabi. FERM. E doar o chestiune de timp. Niciodata nu o sa fac lucruri pentru a demonstra cuiva ca pot.. ca is constienta ca pot. Daca e sa imi demonstrez ceva , ar fi sa mi-o demonstrez mie.
Iar tot ce am eu in cap ... referitor la demonstratii si situatii limita e ca .. daca un om din lumea asta, oricare din ei, au reusit sa realizeze/ faca ceva... ORICARE ALTUL poate acelasi lucrul. Nu suntem unii mai buni ca altii. Suntem mai lenesi sau mai putin lenesi.

Crede-ma, ca poti sa slabesti. Atunci cand nu o faci pentru altii, cand nu te simti frustrata, cand nu ai complexe. Primul pas e sa te iubesti asa cum esti.
Procesul de a face ceva, de exemplu de a slabi, considera-l un plan. Ca un orar : azi am ora aia, si cealalta. Asa si in slabit, azi fac asta, maine alta chestie. Rezultatele or sa apara, atunci cand nu esti disperat sa le vezi.

Da, aici ai si tu dreptate....dar a fost enervant, pt ca nu-mi plac oamneii ce se contrazic singuri, pai or is vaca or` imi dai clatite si ma intrebi dc nu le vreau
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat