Subiect: Jurnal Vampiruta
View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 15 feb 2010, 18:32:10
vampiruta's Avatar
vampiruta vampiruta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2010
Locaţie: ploiesti, Romania
Vârsta: 42
Dieta: disociat
Date: 165cm, 78kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Vampiruta

Buna
pai ma simt super numai ca mi-a fost si jena sa scriu meniul din weekend Am mers eu sambata constiincios pe cartofi pana seara cand am descoperit ca petrecerea la care eram invitati e un fel de nunta fara miri: aperitiv, peste, friptura, tort....m-am abtinut ce m-am abtinut dar tot am papat ca eram balosita toata. Tot sambata nu am putut sa imi fac exercitiile ca "cineva" alerga dupa pedale iar la tae-bo vroia sa o iau in brate.
Duminica am trecut pe fructe pana a venit mama cu placinta de branza si iar am gustat, pentru ca ne-am culcat la 4 ne-am trezit la 14 eram rupta de oboseala deci nici duminica nu am facut sport.
Dar nu ma las, azi am luat-o de la capat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat: sport de dimineata (voi mai face bicicleta si inainte de culcare) si fructe.
Abia astept miercuri sa ma cantaresc si sa ma masor
Miercuri voi modifica probabil si meniul pentru ca nu il tin intocmai pe cel afisat la inceput: la lactate am mancat si alte lactate in afara de iaurt, la legume la fel, azi m-am indopat cu mandarine.....dar ma mentin sub 1000 calorii mancand de toate in timpul unei saptamani.
Cris tu cum te descurci? Cum rezisti tentatiilor? Pe mine ma omoara ca de exemplu acus v-a veni sotul acasa si vrea cartofi prajiti (de fapt orice ar vrea mie tot imi e pofta) sau in timpul zilei cat stau la birou as manca o aluna un pufulet.......
vampiruta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1215 kcal/zi. Pentru a slăbi 8 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -334 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]