View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 14 mar 2012, 21:32:03
Jen's Avatar
Jen Jen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Hipocalorica
Date: 156cm, 44.4kg
Mesaje: 2.411
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal fit4life - unei antrenoare de fitness/aerobic

Citat:
Anterior postat de fit4life Vezi mesajul
Al 3-lea mesaj pe seara asta. Nu prea "consistent" ca am avut o zi lunga si nebuna si sunt tare obosita, visez doar sa stau in pat si sa ma uit la un film. Dar am o intrebare. Retorica probabil, dar situatia m-a enervat putin, trebuie sa zic si la altii La noi la sala exista obiceiul sa se puna tot felul de postere motivationale cu citate, cu poze, in general contribuim toti antrenorii cu ceva ce ne place. De cateva zile s-au schimbat posterele si am contribuit si eu cu posterul atasat. L-am gasit pe net, nici nu mai stiu pe unde, si mi s-a parut potrivit pentru ca am auzit multe fete in ultima vreme laudandu-se cu dietele drastice pe care le tin. Azi dupa ora mai multe fete se uitau la posterul asta si au ajuns la concluzia ca tipa din dreapta arata mult mai bine si ele asa viseaza sa ajunga. Cum poate cineva sa zica chestia asta totusi? Nu-ti place tipa din stanga, ok. Dar sa zici ca aia din dreapta e idealul tau...Sper sa nu supar pe nimeni pe aici, dar dupa parerea mea, o fata care spune chestia asta e pornita pe un drum tare gresit

Va doresc o seara frumoasa la toate
Daca ar stii ele CE PRET trebuie sa platesti pentru a arata precum cea din dreapta. E un pret enorm, care nu merita platit. E chiar sanatatea ta. Daca sanatate nu ai? NIMENI nu iti da!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...-jen-9975.html
I win. That's what I do!

[01/11/2011] [01/03/2011]
Talie - 65cm 67cm
Bust - 85cm 87cm
Solduri - 87cm 90cm
Coapsa -47,5cm 50cm
Colac -77,5cm 81cm
Jen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1493 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 976 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 977 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]