Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #2205 (permalink)  
Vechi 01 iun 2012, 09:16:53
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

Bine fetelor.
Si acum despre slabit, ca doar asta e scopul jurnalului.

Fiind intai a lunii, ma reapuc de un numar caloric anume per zi... ma tin in frau mai bine. Ca sa nu mai am zile de 2000 de calorii... si sa vad rezultate pana in 30, cand am o nunta extrem de importanta.

Am hotarat luna asta 1250kcal./zi, si sport, ca de obicei.
Din pacate, saptamana asta fiind una cu stres maxim pe cap, am mancat mult si trebuie sa revin la normal, pentru ca luni cand ma urc pe cantar trebuie sa vad iar 67.5... ca sa nu modific tickerul... (ca acum e iar la 68.5).

M-am apucat de Tae Bo abs cu Billy si Turbo Jam... peste 2 saptamani ma apuc si de Gym ball-ul de pe dulap... prea sta frumos acolo de multa vreme si tot am zis ca atunci cand ajung la 67 ma apuc si de exercitii cu ea. Mai departe, bicicleta, brate... si sa vedem rezultatele.

Luna asta mai imi fac un ticker. Pentru paine si orice dulce inafara de ciocolata amaruie si miere. Ma duc chiar acum sa il "configurez".
Vreau sa ajung la 65 neaparat in 30. Si stiu ca de acum in colo va fi lupta pe viata si pe moarte, asa ca o iau tare in serios.

Va pup, o zi frumoasa sa aveti


P.S.: abia astept tabelul masuratorilor in 10... mai este putin, asa ca trebuie sa ii dau cu masajele si cremele, sa vad rezultate frumoase.
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]