Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #2206 (permalink)  
Vechi 01 iun 2012, 09:23:16
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
'Neata, Ralu,

Eu de mic copil am fost meditativa si serioasa si asa am ramas. La maturitate cu atat mai mult am cautat sa ma orientez spre aspectele profunde ale vietii si sa invat din fiecare experienta si om intalnit, iar uneori mi se pare ca tocmai din cele negative se invata mai multe, daca iti deschizi sufletul suficient pentru asta si nu-l inchizi cu revolta.

Si da, nu mai uit niciodata, dupa accidentul respectiv, ca oricand ziua poate incepe cu un zambet si se poate incheia cu durere...si ca e cu atat mai de apreciat cand din orice rau pana la urma iese ceva bun - o refacere fizica, legata de sanatate sau o reimprospatare a sufletului, dupa experientele grele ale vietii. Ma bucur tare mult ca au aparut semnele pozitive pentru verisoara ta, e o veste minunata

Legat de L., intr-o cearta, da, nu e usor sa il pui pe celalalt primul cand poate consideri ca tu esti cea care are dreptate si el nu. Eu sunt cu al meu de aproape 9 ani si mi-a spus deunazi ca e mai indragostit de mine ca in prima zi...si mie mi se intampla la fel. Prin prisma unei relatii armonioase de genul asta, pot sa-ti zic doar ce fac eu cand ne certam -noi doar foarte rar si pentru rastimpuri scurte de tot: ma gandesc mereu la tot ce a facut sau a zis frumos despre mine, despre noi si imi amintesc ca deseori barbatii gandesc si vad lucrurile altfel decat noi femeile, incerc sa vad "dreptatea lui" si ca, atata vreme cat e iubire la mijloc, nicio cearta nu are pondere mai mare decat ceea ce avem noi.

De indata ce pot, redeschid comunicarea de la suflet la suflet, il fac sa vada situatia si prin prisma mea si reusim sa tragem linia sa inchidem povestea ce ne-a dus la cearta.

Mereu ma gandesc ca nu mai e timp (cum zice piesa lui Holograf), dar la mine stiu sigur ca e invers, nu cum zice piesa, ca nu mai e timp sa iubim, eu imi fac timp in viata, dar doar sa iubesc, nu pentru lucruri negative Si nu stiu cum se face ca de cand gandesc asa am reusit sa cunosc, prin diverse cai, oameni care gandesc la fel ca mine. Sau ba, stiu, pozitivismul atrage pozitivism.

Cu surioara te inteleg, dar stii cum se zice, cu prietenii se zice ca ar trebui sa fie mult mai frumos decat cu familia, cu familia te trezesti fara sa ai de ales si uneori iti sunt mai straini decat strainii, insa prietenii ti-i poti alege exact dupa sufletul tau

Ziua frumoasa incepe tocmai..din noi, hai ca va reveniti voi doi la zambet!
Un mesaj frumos si profund ca de obicei.
Draga mea abia astept sa "intri in gasca" ca sa iti pot trimite un mesaj privat.
Da, m-a sunat si si-a cerut scuze... Deci e totul in regula acum...
Scumpa eu poate te-am mai intrebat, tu ce zodie esti? Asa de tare semeni cu mine in unele privinte...
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]