View Single Post
  #222 (permalink)  
Vechi 10 apr 2010, 18:54:23
Liviutzza's Avatar
Liviutzza Liviutzza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mananc sanatos!
Date: 164cm, 65.6kg
Mesaje: 4.356
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea II

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul

Livi, eu ma gandeam la ceva mai simplu. In primul rand ca la Monti nu e vb nici de calorii si nici de sport, nu prea cred ca putem sa punem astea ca si conditii la concurs.
Eu ma gandeam sa postam in fiecare zi meniul, inclusiv retetele daca e cazul, cu toate ingredientele folosite. Acum am avea nevoie de cineva care sa ne si corecteze cu citate din carte daca se poate. Eu ma gandeam sa fie un concurs din care sa invatam, care sa ne ambitioneze sa respectam combinatiile. Pt ca eu am impresia ca manac corect, dar cred totusi ca e doar impresie. Sigur fac greseli, numai ca nu imi dau seama unde.
Ne propunem fiecare un targhet, fie in cm, fie in kg, sau si unul si altul.
Apoi, referitor la poze, de acord. Si se vad doar picioarele si afisajul cantarului. Apoi in fiecare luni ne cantarim si spunem cm. Castiga cea care a reusit sa aj la sf fara nici o abatere. Puncte se pot da pt atingerea targhetului, targheturilor, pt cele care au postat raportul in fiecare luni, insotit de poza, pt fiecare meniu pus, pt cele care au terminat fara abateri, pt cele care au ajuns totusi la finish, chiar daca au avut abateri, sau intreruperi in program. Asta pt ca au avut puterea de a reveni.
Ma gandeam sa fie ceva lejer, nestresant, motivant.
Ganditi-va si faceti un barem si conditiile finale.
Pup!
Si nu uitati, important e sa participam, mai important sa ajungem la final. Cine castiga deja nu conteaza prea mult.
Eu ziceam sa facem fara punctaj,pentru ca atunci ar trebui sa stea cineva sa socoteasca punctele tuturor,si ar fi mai complicat!Asa ne stabilim targetul,perioada si dam bataie Ce ziceti pana la urma?
Liviutzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]