View Single Post
  #222 (permalink)  
Vechi 16 oct 2011, 10:40:31
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mutulica...Cristina - o viitoare slabuta

Citat:
Anterior postat de iuanutza Vezi mesajul

iara o luam de la inceput cu faza cu painea?...no stai sa vezi tu la Ioana ce a facut mai exact...deci eu in doua zile am pus cred ca intr-o zi si 2 kg, atat de mult am mancat...ieri am inceput din nou rina, si alea 2 kg s-au si dus, probabil era mai multa apa, da nici nu ma intereseaza din moment ce s-au dus jos...tu scumpicaaa...stiu pe pielea mea de tura trecuta, ca pana acum cu rina am avut doua mari scapari...asa...dupa prima scapare mi-a venit sa ma pedepsesc groaznic din a doua zi, si am dat-o numa pe lichide, am si dat tot jos cu ce exagerasem, insa corpul meu nu a mai rezistat si nici mai mult si nici mai putin dupa 2 zile iar am clacat, si a doua oara a fost si mai groaznic...deci lasa tu prostiile astea, lasa paine acolo, ca atunci cum puii mei eu de ieri pana azi am slabit un kil jumate cu tot cu paine?ce ai tu cu painea aia?ai vazut ca slabesti si cu ea, las-o acolo, ca de nu iti va fi foame mereu fara ea...daca nu azi, maine vei simti lipsa la greu, si vrei sa te spargi apoi ca mine?....in ceea ce priveste dulciurile...hai sa aici sunt mai indulgenta, inlocuieste-te cu chestii din astea sarate ca asa voi face si eu...insa nu pt mult timp, ca tot ce scoti afara, la un moment dat isi va cere dreptul cu varf si indesat...ei si ce daca te-ai rasfatat?mare scofala, meritai si tu....lasa prostiile si urmeaz-o frumos ca pana acum, ok?
Fie deci cu paine...mincam o felie de paine la prinz si gata. Oricum ai dreptate ca fara paine o sa-mi fie foame si sigur ca la proteine nici n-o sa adun numarul necesar de calorii fara paine. Of ce m-as face eu fara tine. Ma gindesc ca 2 zile de carbo sa renunt la dulciuri sa maninc de exemplu covrigei ca mie imi plac. Apoi a treia zi de carbo sa pap ceva dulce si mai departe vedem cum merge treaba.
Ok frumos ca pina acum - numaidecit asa o sa fac
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]