View Single Post
  #2220 (permalink)  
Vechi 31 aug 2012, 10:26:57
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Buna Claudici!

Cum mai esti? Iarta-ma te rog, zilele astea nu prea am mai intrat prin jurnale!

Ce planuri ai pentru weekendul asta? Eu planuiesc sa fac curat (e lipicioasa deja gresia la cat pepene am mancat si scapat pe jos astea 2-3 zile -1 simplu mop nu e suficient), mult sport, gatit si am si o programare la cosmetica, pentru defrisare si mani.

Si ia zi, nu te ia mama ta ca esti prea slaba, de ce te mai obosesti atat cu sportul, ca nu mananci suficient, ca o sa te imbolnavesti, etc? . imi inchipui ce fata face cand vede ce faci in timpul sportului.

Am citit ca vorbeati de placinti: eu sunt innebunita dupa placinta cu mere, si mama mai imi face din cand in cand placinta dietetica: muuuuuulte mere cu scortioara (fara zahar), iar la aluat face jumatate din cantitatea normala (ies 2 foite fff subtiri) din faina integrala, 1 ou, putina margarina si apa. La fel fara zahar. Iese f. buna si e si cat de cat sanatoasa.

Tot de la mama stiu reteta dietetica de inghetata de iaurt: 900 g de iaurt 2%, 2-3 lamai stoarse plus coaja de la 1-2 lamai, si putin zahar (eu pun stevie).

Cand ai chef de o inghetata mortala (si la gust si pentru silueta), imi spui.
Am reteta si pentru aia, face mama niste inghetate si prajituri exceptionale.

Pup si un weekend minunat iti urez!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]