Subiect: Tina's diary
View Single Post
  #2232 (permalink)  
Vechi 04 ian 2013, 15:45:30
Tina's Avatar
Tina Tina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Tina's diary

Buna, slabutelor!
Au trecut sarbatorile, am gustat din orice dulce posibil, am si mancat in unele zile. Nu cred ca m-am ingrasat de satbatori, nici nu am slabit. Am grasime si se simte, se vede in rochite si cine nu vrea sa le poarte? Acum am decis sa incerc sa tin keto. Meniurile mele sunt cam urate, nu au legume, dar o sa adaug mai multe. Imi vine sa rontai toata ziua pt. ca stau acasa si acum vine sesiunea si o sa fie greu, dar vreau sa pot. Nu ma simt mai linistita, dar imi gestionez starea. Sper sa am un an bun cu reusite, nu doar pe plan intelectual-profesional. Parca nu vezi nimic din ce ai obtinut cand nu ai exact ce iti doresti.
Cu sportul: am decis sa reduc la 50 min, 4x/sapt. Sau chiar 3. Nu ma simt in stare, nu am alte programe noi, nu e nevoie sa pun muschi acum. Arat ca un munte in haine. Poate o sa vina ziua sa pot arata bine. Important e cum mananc, mai ales sa reduc portiile. Vreau sa imi ocup timpul, sa uit, sa citesc, sa ies cand am timp, sa lucrez pt. licenta. In minte e cel mai sigur, in poezie si in stiinta. Doar acolo imi inec amarul.
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2464 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1947 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]