View Single Post
  #225 (permalink)  
Vechi 02 iun 2010, 08:28:13
rose rose's Avatar
rose rose rose rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2009
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Dieta personalizata
Date: 172cm, 66.2kg
Mesaje: 336
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: 30 kg în 4 luni! Cu dieta disociata

Buna!
Mi-e si rusine de cand tot zic ca o sa tin dieta si nu am reusit. Ma speriasem ca anul trecut prin primavara ajunsesem la 78kg (cu vreo jum de an inainte avusesem 65kg) si apoi mi-am mai revenit si ajunsesem in vara la 73kg si acum am 70kg....deci cu 8kg mai putin. Uneori am mai alergat si in general am avut cam 3 mese principale pe zi. Dar nu mai reusesc sa dau jos asa...acum e mai greu si trebuie sa fac ceva ca sa pot slabi. Poate reusesc sa o conving pe prietena mea sa mergem sa alergam pe faleza si sa incerc sa mananc disociat si nu f tarziu.
Trebuie sa intru mai des pe site si sa vad cata vointa au unele fete sa ma mai incurajez si eu si sa reusesc sa ajung pe la vreo 63-64kg si sa nu-mi fie teama sa ma duc la plaja.
De maine as incepe si eu dieta asta ... ce sa fac ca eu fac torturi la comanda si imi e sa nu mananc si eu crema din ce o sa mai ramana de la torturi. Rezist eu..trebuie. As vrea ca macar o luna sa tin si sa vad daca reusesc sa dau 5-6 kg jos. Vise vise, nu?
rose rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1649 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat