Subiect: Jurnal-Ieucumine
View Single Post
  #226 (permalink)  
Vechi 27 mar 2013, 16:03:47
Dona Clara's Avatar
Dona Clara Dona Clara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mar 2013
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Hipocalorica
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 892
Aprecieri acordate: 41
Am fost apreciat(a) de 195 ori in 180 mesaje
Implicit Re: Jurnal-Ieucumine

Citat:
Anterior postat de ieucumine Vezi mesajul
Hello there!
Azi dimineata am mancat 2 iaurturi 0,1% cu 2 linguri de dulceata de caise si niste fulgi (ora 7 juma), pe la 10 am mancat un mar, iar pe la 12 jumatate am fost la prietena mea la cantina, la ASE. Mega ieftina mancarea. Am luat cartofi taranesti, piept de pui la gratar si o gogonea. Nu prea aveam din ce alege. Mai erau ceva legume cu pilaf, cartofi prajiti, varza a la cluj si gogosi. Am primit o portie mica de cartofi taranesti care nu prea m-a saturat. Pe la 2 mi-am luat un covrig cu cioco de la Luca, parca. Asta e parte nasoala la Bucuresti, la fiecare colt de strada e cate o patiserie si eu salivez la astea. Am mai mancat 2 biscuiti cu ciocolata si la cina nu stiu ce mananc. Imediat ma duc sa ma vad cu niste rude si n-am niciun chef de ele.
Ne mai auzim pe seara.
O zi faina tuturor

Sa ai si tu o zi faina, si have fun.

Da asa e, la fiecare colt de strada cel putin o patisserie, o simigerie ceva. Ai zice ca lumea in Bucuresti mananca numai covrigi si produse de patisserie
__________________
Jurnal

Dona Clara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1988 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]