View Single Post
  #2276 (permalink)  
Vechi 27 mai 2012, 10:39:18
valeriaheres's Avatar
valeriaheres valeriaheres este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 18 iul 2010
Locaţie: Lupeni-Hunedoara, Romania
Vârsta: 62
Dieta: Operatie GS
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 1.160
Aprecieri acordate: 486
Am fost apreciat(a) de 488 ori in 288 mesaje
Smile Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 100-110 kg

Citat:
Anterior postat de dyadeea Vezi mesajul
buna...si vine si raspunsul meu intarziat nu tin o dieta anume doar k nu mananc dulciuri, paine, evit si sarea...multa apa...si extraordinar de mult sport 10 ore de munca in care sunt intr-o continua miscare.. 1 ora de alergat inainte de servici si apoi 1 ora de aerobic seara si knd mai raman cu energie jumatate de ora de exercitii pilates...aaa si mai imi calculez caloriile...mananc maxim 900 de calorii....stiu k asta cu caloriile e cam aiurea ptr k avand in vedere k fac multa miscare ar trebuii sa mananc mai mult dar....am eu ideaa ca scopul scuza mijloacele oricum imi e extrem de teama k dupa ce voi mai reduce din sport si miscare ma voi ingrasa...sunt chiar stresata de chestia asta...dar ma gandesc k dak de 2 luni mi-am fct obiceiul asta nu ma voi lasa...habar nu am...vom vedea ce se intampla...
Servus Dyadeea! draga mea permite-mi sa iti atrag atentia ca esti pe cale sa faci o mare prostioara...NU FACE CA MINE!!!!
Deci la activitatea pe care o ai, este exclus acest numar de calorii pe care il ai tu. Si eu am facut asa...nu am ascultat de fetele cu experienta si am dat totul peste cap...acum dau jos foarte greu, chiar foarte , foarte greu...Te rog reflecteaza so revin-o imediat asupra consumului de calorii...nu sub 1200. Pe curand si te urmaresc sa stii...te voi bate la cap pana te vei satura de mine!
Pe curand!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slabit-40-50-ani/jurnal-valeria-heres-5796.html
Un suflet ratacit la margine de apa...!
valeriaheres, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2580 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2063 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1289 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat