View Single Post
  #2293 (permalink)  
Vechi 03 feb 2012, 21:00:44
Diana32's Avatar
Diana32 Diana32 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 dec 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Dieta: Dukan
Date: 153cm, 61.7kg
Mesaje: 4.130
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (IV)

Citat:
Anterior postat de Ravel Vezi mesajul
Hello,

Eu sunt noua printre voi. Am mai intrat din cand in cand sa mai citesc, dar nu am scris nimic pana acum.
O sa incerc sa fac si eu ceva cu corpul meu, ca nu se mai poate! A inceput sa-mi fie rusine, nu ma simt bine in haine, nu-mi mai face placere sa ma imbrac cu nimic si ma intreb cu teama unde o sa ajung asa. Mi-e atat de dor de momentele de bucurie cand vezi ca functioneaza si ca slabesti!
Am mai trecut prin asta acum 6 ani si am slabit 15 kg atunci cu Monty, miscare intensiv timp de o luna si putin clarinol. Atunci aveam 70. Nu-i vorba, ca nici acum nu cred ca sunt departe! Nu stiu, nu am cantar in casa, dar incep sa ma simt ca atunci - cel mai tare ma deranjeaza nu burta, ci forma stomacului!
Ma straduiesc sa fac ceva de maine (in seara asta am facut putina miscare - gimnastica). Nu pot sa merg la sala pentru ca nu am timp si unde mai pui si ca suntem proaspat mutati in casa noua, adica nu pe zero cu banii, ci pe minus!
O sa incerc sa intru si eu in comunitatea voastra pentru ca am nevoie de ajutprul vostru, e mai usor cand ai atatea slabute experimentate alaturi si o sa ma motiveze. In plus presimt ca o sa-mi fie rusine de voi sa nu merg pana la capat.
Ma ajutati si pe mine, va roooooooog?
Bine ai venit Ravel !! Bineinteles ca te vom ajuta cu tot ce putem