Subiect: Jurnal anca12
View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 20 aug 2012, 23:28:44
andra007's Avatar
andra007 andra007 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 167cm, 57kg
Mesaje: 28
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: eu, Anca

Buna Anca,

Anul trecut pe vremea asta, aveam cam 74-75 kg. De pe 15 octombrie 2011, m-am decis sa slabesc pentru ca nu mai intram in niste blugi cumparati cu un an in urma, pe care dadusem o gramada de bani. Initial am avut intentia sa dau jos, 3-4 kg. Mentionez ca ajunsesem la marimea 44 la pantaloni sau XL. Iar la bluze aveam L-XL. Cum am facut?
Nu am urmat absolut nicio dieta citita/recomandat de cineva. Am renuntat pur si simplu dintr-o data la: paine, fainoase, dulciuri, prajeli, carne de porc, fast-food, in general orice mancare a mea nu continea ulei. Nu tin cont de cine stie ce reguli, de genul sa nu combin cartofii cu carnea. Mananc fara probleme cartofi natur cu piept de pui la gratar. Nu fac deloc sport, m-am dus la sala o luna si m-am lasat. Nu merg mai deloc pe jos, toata ziua sunt cu masina. Rezultate? Am 57 kg, nu am celulita vizibila, nu mi s-a lasat pielea, nimic de genul. Dar am facut vergeturi destul de vizibile pe picioare si pe fund. Nu ma plang, insa. Am dat jos cam 18 kg in 8 luni, fara eforturi, fara sa ma fortez, fara sa ma infometez. Cheia succesului? Fara exceptii. Sunt alimente pe care efectiv nu le-am mai gustat deloc de 10 luni: cartofi prajiti, carnati, orice fel de fast food, ciocolata, carne tocata.
Daca te ajuta sa respecti regulile unei diete, foarte bine. Daca nu, iti recomand cu incredere ce am facut eu.
In legatura cu mesajul tau, ce sa zic, gandeste-te ca poate o prietena buna a ta ar fi fost un pic socata daca i-ai fi zis asa ceva din prima, fara vreun advertisment. Gandeste-te ca totusi suntem niste straine pentru tine. Oamenii au prejudecati, au anumite principii predefinite, pe care nu le vei putea schimba niciodata. Sfatul meu? Tine pentru tine viata ta personala, in general. In locul tau, n-as face asemenea marturisiri nici cele mai bune prietene. Rezultatele pot fi dezastruoase, daca afla persoanele implicate direct in poveste.

Ai grija de tine si sper sa reusesti ceea ce ti-ai propus!
andra007, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1767 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1250 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]