View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 01 aug 2016, 14:27:31
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Jurnal de nou inceput

Citat:
Anterior postat de miaumiau Vezi mesajul
Multumesc de vizita si de incurajari! Te astept cu drag! E adevarat ca postatul si cititul discutiilor pe forum ajuta mult.
Asa ca de data aceasta incerc sa ma tin de treaba cu jurnalul.
Azi am cedat pana la urma ispitelor. Prajituri la serviciu. Drept urmare voi considera azi cheat meal.
Repet, incerc cheat meal, nu day si sa ma opresc aici, pentru ca , de regula, la mine este TOTUL sau NIMIC si daca incep prost, atunci asa si continui toata ziua. Si asa ajung la 10000 cal sau purge. Asa ca mi-am pus dop dupa si-asa suficiente prajituri si incerc in restul zilei sa mananc sanatos si sa rezist tentatiilor. Sper sa reusesc si un pic de sport pentru moral.
Te inteleg, asa sunt si eu, totul sau nimic. Pot sa mananc conform 2-3 saptamani, cu timpul trec si poftele, dar cand pun prima bucata de ciocolata/ inghetata/ prajitura in gura, nu ma mai pot opri, 10000 de calorii. Noroc de mecanismul compensator, doar asa reusesc sa imi mentin greutatea in limite normale. La mine purge-ul consta in sport fara masura o zi sau doua, dar chiar daca ma tin de sport nu reusesc sa dau inapoi la kilograme datorita episoadelor de binge. Ma invart in cerc.
Cred totusi ca poate fi redobandit controlul, oricat de mare ar fi poftele. Trebuie doar sa ai putere sa o iei de la capat in fiecare zi, sa nu te invinovatesti excesiv pentru episoadele de binge si sa privesti inainte cu incredere. Important e sa iti tii moralul sus.
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui curly.light:
miaumiau (01 aug 2016), rozica1965 (31 aug 2016), Zoe (05 aug 2016)